Teljesen ráállt a Google Stadiára a Ubisoft

A vezérigazgató szerint nem drága dolog támogatni a platformot.

Teljesen ráállt a Google Stadiára a Ubisoft

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot egy befektetőknek tartott tájékoztatón elmondta, hogy most már teljes egészében a fejlesztési folyamataik részét képezi a Google Stadia. A cég pénzügyi igazgatója, Frederick Duguet ezzel kapcsolatban pontos költségeket nem árult el, csak annyi mondott, hogy az érintett költségekkel együtt is jól jár a Ubisoft.

Miután ezzel kapcsolatban tovább faggatták őket, Guillemot elmondta, hogy a hagyományos PC-s és konzolos fejlesztéshez képest nem túl magas költség egy játékot Stadiára is elkészíteni. Hozzá tette, hogy nagyon jó a kapcsolatuk a Stadia csapatával, így a fejlesztések gördülékenyen haladnak. Gullemot hozzátette, hogy a visszafogott költségek főleg a modern címek esetében igazak, ezek motorjai ugyanis vannak annyira rugalmasak, hogy viszonylag könnyű őket portolni, főleg, hogy egyébként a Stadia alatt is alapvetően PC-s jellegű hardverek dolgoznak. Szerinte a régebbi, vagy remasterelt játékok esetében már nehezebb a helyzet.

Némileg más téma, de a napokban a Stadia termékmenedzsere, Andrey Doronichev ismét magyarázkodni kényszerült, amikor sokan azt hitték, hogy a Stadia Pro-előfizetés tulajdonképpen a "videójátékos Netflix" lesz. Az úriember elmondta, hogy erről szó sincs, és inkább az Xbox Live Goldhoz, vagy a PlayStation Plushoz kell hasonlítani. "A Pro előfizetők 4K/HDR-támogatást, 5.1-es hangot, exkluzív akciókat kapnak, valamint hozzáférést egy-egy ingyenes játékhoz. Nagyjából havi egy ingyenes játékra számíthatun, a sorban az első pedig a Destiny 2 lesz" - közölte.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap