Teljesen elszakadhat a sorozat gyökereitől a készülő Resident Evil

Teljesen elszakadhat a sorozat gyökereitől a készülő Resident Evil

Az AestheticGamer néven futó (vagy más néven Dusk Golem) nevű twitteres felhasználó nem áll messze a Resident Evil-sorozattól, ugyanis még az újonnan készült remake-ek elkészítésében is részt vett. Így viszonylag sok belsős információval rendelkezik, amiket már korábban is megszellőztetett, habár nyilvánvalóan nem mondhat túl sokat anélkül, hogy megszegje a titoktartást.

Most annyit árult el, hogy a Capcomnál ténylegesen készül egy teljesen új Resident Evil, ami nem remake. sőt. Valójában olyan szinten szakad el a sorozat eddigi részeitől, hogy nagyon sokakat bosszantani fog, ezért arra kéri a rajongókat, hogy próbáljanak meg nyitottak lenni. Korábban beszélt arról is, hogy a játékon már 2016 óta dolgozik a Capcom, és 2021-re várható a megjelenése, tehát közel öt évnyi fejlesztési időn fog átmenni - csak éppen ez így nem teljesen pontos, mindjárt kiderül, hogy miért nem.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Resident Evil 8 kódnév alatt készülő játék egy kitalált európai országban, azon belül egy havas, középkori kastélyban játszódna, a főszereplő a hetedik részben megismert Ethan Winters lenne, és maradna az FPS nézet.

Ezen kívül szó volt még arról, hogy a kastélyt és a környékét minden szörny árasztaná el, amik között furcsa vérfarkasok is zombik is feltűntek volna. De az információk szóltak arról is, hogy Chris Redfield is szerepet kap valamilyen formában, illetve egy furcsa "árnyékba burkolózó" nőszemély kísértené végig a játékost, aki azonban el lehet ijeszteni.

AestheticGamer azonban úgy tudja, hogy ezek az információk még korábbról származnak, és a jelenleg sorozatszám nélkül fejlesztés alatt Resident Evil már egy rebootolt, teljesen újraindított fejlesztés, aminek nem sok köze van ehhez.

És akkor itt térjünk vissza fejlesztési időre: a belsős információk alapján a Resident Evil 8 korábbi verzióját ugyan tényleg 2016-ban kezdték el fejleszteni, azonban 2017-ben egy szünet következett, ugyanis kellettek az emberek a Resident Evil 7 kiegészítőihez, valamint a második remake-nek a befejezéséhez. Végül ezt követően a Capcom továbbra is a remake-ekre koncentrált, és teljes erővel csak 2020-ban indította újra a fejlesztést a teljesen új részen, és ekkor történt meg a reboot is. A legfrisebb pletykák alapján azt hallani, hogy a Resident Evil 3 Remake után néhány évig teljesen eltűnik majd a színről a sorozat, majd ezt követi a minden korábbitól eltérő teljesen új rész megjelenése.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap