Televízióval rukkolhat elő a Huawei

A Honor márkanév alatt futat be az új termék, és több szempontból is érdekes lehet ez.

Televízióval rukkolhat elő a Huawei

A Huawei a mobilok terén már kiváló piaci pozíciót szerzett magának, és hamarosan televíziókkal erősíthet. Több jele is van annak, hogy a Honor márkanév alatt hamarosan egy okostévé bukkanhat fel, és egészen érdekes információkat is lehet ezzel a készülékkel kapcsolatban hallani. Félig hivatalosan is megerősítést nyert már, hogy érkezhet a Honor televízió.

George Zhao, a Honor márka igazgatója beszélt arról, hogy egy intelligens televízión dolgoznak a cég szakemberei, ami a szakember szerint nem csupán arra szeretne szolgálni, hogy szélesebb legyen a termékek palettája. A Huawei célja a TV piacon is ugyanaz lenne, mint az okostelefonok esetében. Olyan terméket szeretne letenni az asztalra, amivel valódi innovátor lehetne. Az irány állítólag nem az lesz, hogy nagyobb felületen nézzék az emberek a multimédiás tartalmakat, hanem, hogy valóban komplex információs központként szolgáljanak a TV-k. A vállalat tehát szeretné felhívni magára a figyelmet, és tisztában van azzal, hogy erre leginkább a szoftveres megoldások révén lehet képes – mivel panelfejlesztéssel nem foglalkozik.

Galéria megnyitása

Olyan híreket hallani, hogy ez a termék egy különleges operációs rendszert fog futtatni, ami független minden egyéb fejlesztéstől, a vállalat sajátja. Ezekkel a pletykákkal persze érdemes vigyázni mostanában, mert több egyedi rendszerről szóló hír is akadt a Huawei nevéhez kapcsolódóan, ami hiteltelennek bizonyult. De az valóban abszolút elképzelhető, hogy ha készít televíziót a Huawei, akkor azon saját szoftvert fog használni. Nemrégiben Harmony OS néven egy védjegyet is bejegyeztetett a cég, és sokan arra gondolnak, hogy ez fog megjelenni a cég tévéjén.

Napjainkban a televíziók nagyon sok különböző rendszert használnak, van olyan gyártó, aki több rendszert is használ, és évek óta az LG által alkalmazott webOS-t tartják sokan a legjobbnak mindent egybe vetve. Ha a Huawei-nek sikerülne valami olyan szoftveres környezettel előállnia, ami jobban használható és gazdagabb funkcionalitású, mint a webOS, akkor azzal egészen biztos, hogy felkelthetné az emberek érdeklődését. Azt nem tudni, hogy a kínaiak pontosan mire készülhetnek, de nem lenne meglepő, ha olyat tennének le az asztalra, ami a mobileszközök és a televíziók közötti kapcsolatra nagy hangsúlyt fektet.

Galéria megnyitása

Az Honor Smart TV állítólag 55 hüvelykes képátlóval futhat majd be. Nem lesz tehát szerény a mérete, de jelenleg egyébként ez a legnépszerűbb panelméret, mert általában ezzel érhető el pillanatnyilag a legjobb ár-érték arányú konstrukció. A nagyobb panelekkel rendelkező gépek nagy mértékben drágulnak, a kisebbek pedig nem tudnak annyival olcsóbbak lenni, hogy vonzó alternatívaként szolgáljanak. Ez alapján nem volna meglepő, ha tényleg ilyen méretben bukkanna fel a Honor újdonság.

Állítólag már augusztusban megjelenhet majd ez a fejlesztés, de hivatalos információnk erre vonatkozóan egyelőre nincs, és pontosabb dátumot sem lehet tudni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap