Team Fortress 2: nem áll le a DLC folyam

A Team Fortress 2 rajongói megnyugodhatnak, hiszen a Valve továbbra sem hanyagolja el a sokak által szeretett multis FPS-t.

Team Fortress 2: nem áll le a DLC folyam

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Team Fortress 2 a Valve egyik legsikeresebb játékává nőtte ki magát az elmúlt évek során. Ebben nem kis szerepe volt annak, hogy a fejlesztők a megjelenés óta folyamatosan adják ki hozzá a jobbnál jobb letölthető tartalmakat, melyeket ráadásul a PC-sek teljesen ingyenesen kapnak meg. Aki figyelemmel kíséri a Team Fortress 2 „fejlődését”, az bizonyára tudja, hogy már csak egy olyan kaszt van, amelyik nem kapott új fegyvereket és felszerelést, ez pedig nem más, mint az engineer. Ezt persze nem hagyja annyiban a Valve, hiszen már gőzerővel dolgoznak azon a DLC-n, mely ezt a karakterosztályt is alaposan felturbózza.

Azt még nem tudni, hogy pontosan milyen újdonságokkal ajándékoznak meg minket a fejlesztők, de a korábbi frissítésekhez hasonlóan ismét új fegyverekre, több tucat megszerezhető achievement-re és hasznos felszerelésekre számíthatunk. Egy interjúban azt is elárulták, hogy nem ez a DLC lesz az utolsó kiegészítés, melyet a játék kap, hiszen jó pár extra tartalom van még betervezve a Team Fortress 2-höz, melyek közül az egyiket ráadásul még az engineer-es frissítés előtt megkaphatják a játékosok. Reméljük azért a másik két sikerjátékukat, a Left 4 Dead első és második részét sem hanyagolják el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward