Talán még ebben az életben lesz Beyond Good and Evil 2

A jelek arra utalnak, hogy a Ubisoft újra elővette és leporolta a 2008 óta készül(gető) játékot.

Talán még ebben az életben lesz Beyond Good and Evil 2

Michel Ancel, a Rayman és a 2003-as kultusz klasszikus Beyond Good and Evil alkotója egy Twitch-es élő közvetítés során bemutatta a főhősről, Jade-ről készült koncepciórajzot. A livestreamen a Ubisoft Montpellier jókedvű csapata a Rayman Legends PS4-es verziójával játszott, és válaszolt a rajongók kérdéseire is, így előkerült a Beyond Good and Evil 2 témája is.

Az alábbi videóban a Twitch közvetítés felvételét láthatjátok. 1:30-tól Christophe Héral, a Ubisoft zeneszerzője eldúdolja a játék főcímzenéjét, ezután 2:08-nál Michel Ancel elmegy és egy nagyméretű koncepciórajzzal tér vissza, melyet megmutat a nézőknek. A kép Jade-et ábrázolta, ahogy a 2008-as előzeteseben is láthattuk anno - bizony, ilyen régóta kezdtek bele a fejlesztésbe. A 2008-as bejelentés óta eddig csak pár koncepciórajz látott napvilágot, 2009-ben még egy videó is kiszivárgott, de aztán végül lejegelték a játékot azzal, hogy megvárják, amíg kijön az új konzolgeneráció, és az időt inkább a Rayman Origins és a Rayman Legends fejlesztésével töltötték.

"Kellemes vakáció volt a Raymen Legends-en dolgozni" - tréfálkozott Ancel. "Most pedig komoly játékokat fogunk készíteni. A Beyond Good and Evil jó jelölt lenne komoly játéknak..."

"Fel kell építenünk egy csapatot, hogy összeszedjük a részeket, amiken dolgoztunk" - nyilatkozta erről korábban Ancel, aki nem akart pontos időpontot mondani, hogy ne okozzon csalódást a rajongóknak. "Sok dolgot elkészítettünk, már csak össze kell őket rakni és elkészíteni a játékot."

Ancel azt is elmondta, hogy amikor anno dolgozni kezdtek a darabon a koncepció még túl ambiciózus volt, de most el tudják készíteni, megvan hozzá a megfelelő csapat és a megfelelő eszközök is.

A folytatás valószínűleg az első rész helyszínén, a Hillys bolygón fog játszódni, de ezúttal szabadon bejárhatjuk majd az egészet, és még az is lehet, hogy más világokra is eljuthatunk. Alant a játék kedvcsináló előzetese látható 2008-ból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward