Szuperlassított videók már Galaxy S8-cal is

Szuperlassított videók már Galaxy S8-cal is

A napokban számolhattunk be arról, hogy a Samsung egy jelentős frissítés keretében több új lehetőséggel is megtoldotta a Galaxy Note8 kameráját, most pedig már a Galaxy S8/S8+ is megkapta ugyanazt a frissítést.

Galéria megnyitása

Az egyik új lehetőség a Galaxy S8 és S8+ felhasználók számára a címben is szereplő szuperlassított videós funkció, a másik pedig az AR Emojik felbukkanása. A Galaxy Note8-nál nem lehetett biztosan tudni, hogy milyen paraméterekkel képes a korábbinál jobb lassított felvételeket készíteni a mobil, ebben az esetben viszont már erre is fény derült. A felhasználók gyors visszajelzése alapján megtudhattuk, hogy a Galaxy S8/S8+ okostelefonok esetében nem 960 FPS-es sebességgel lehet számolni, hanem be kell érni másodpercenként 480 képkockával, amit 0,4 vagy 0,2 mp-ig képes tartani az eszköz – ez utóbbi paraméter még nem ismert. Ez valamelyest csalódást keltő lehet a tulajdonosoknak, de nem szabad elfelejteni, hogy így is jobb felvételeket tudnak lőni szükség esetén, mint korábban, alapjáraton ugyanis „csak” 240 FPS-re képesek a szóban forgó okostelefonok. A felbontás minden esetben 720p, ennyi volt és ennyi is maradt.

A szuperlassított videózás mellett valószínűleg sokan örülnek majd az AR Emojik megjelenésének is. A kiterjesztett valóságba illeszthető, személyre szabható, háromdimenziós hangulatjelek képesek leutánozni a készülék tulajdonosának a fej- és arcmozgását, így tudják közvetíteni az érzelmeket. Az AR Emojikat be lehet illeszteni fotókra, videókra és persze üzenetben is elküldhetőek.

Ahogy a Galaxy Note8, úgy a Galaxy S8 és S8+ is megkapja a szeptemberi biztonsági csomagot ezzel az 500 MB-nál is nagyobb frissítéssel. Szóval nemcsak a kamerás újdonságok miatt érdemes ezt feltenni, hanem a biztonság javítása érdekében is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap