Szupergyors négyantennás router az ASUS-tól

Az új router az 5 GHz-es frekvenciatartományon belül 1,73 Gbps-os adatátviteli sávszélességet kínál a 802.11ac WiFi eszközök számára.

Szupergyors négyantennás router az ASUS-tól

Az ASUS egy ütős, kétsávos útválasztót mutatott be. Az újdonság a Quantenna díjnyertes QSR1000-es lapkakészletére támaszkodik. Ez egy 4x4 MU-MIMO alapú megoldás, amihez összesen négy külső antenna tartozik. A Netgear NightHawk X6-os modelljét ezzel még nem fogja be az ASUS, de így is egy brutálisan gyors routert rak le az asztalra.

Az ASUS RT-AC87-es útválasztója Gigabites Ethernet portokkal és WiFi AC2400-as minősítéssel kerül az üzletek polcaira. Az újdonság gond nélkül kiszolgálja a régebbi 802.11 a/b/g/n WiFi eszközöket, a 802.11ac szabványú WiFi eszközök számára pedig 1,73 Gbps-os maximális adatátviteli sávszélességet kínál. Az RT-AC87-es modell a Wave 2-es 802.11ac útválasztók közül a piac első olyan megoldásának számít, amelynek szállítása már megkezdődött.

Az ASUS RT-AC87 négy darab Gigabites Ethernet porttal, egy Gigabites WAN porttal, valamint két darab USB porttal kerül a boltok polcaira – az egyik USB port 2.0-s, a másik pedig 3.0-s szabványú lesz. Az útválasztón az ASUS WRT szoftvere teljesít szolgálatot, amit könnyű kezelhetősége, sokoldalúsága és tetszetős kivitele miatt sokan szeretnek. Utóbbinak köszönhetően a már jól ismert szolgáltatások is a kínálat részét képezik majd (fejlett tűzfal, AiCloud funkció, ASUS WebStorage, WiFi vendéghálózat funkció, stb...).

A dolgok jelenlegi állása szerint az ASUS RT-AC87 elsőként várhatóan Észak-Amerikában tűnik fel a boltok polcain, ahol 270 dollárnak megfelelő összegért lehet majd hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward