Szuper GeForce bejelentésre készül az Nvidia

Szuper GeForce bejelentésre készül az Nvidia

Az Nvidia YouTube csatornáján néhány órája egy rejtélyes kis videó jelent meg, amely arról árulkodik, hogy a vállalat rövidesen valami szuper dolgot mutathat be. Mivel a Computex 2019 alkalmával, egészen pontosan május 27-én, helyi idő szerint délután 2 óra 30 perckor sor kerül egy Nvidia előadásra, legkésőbb akkor egészen biztosan kiderül, mi mindent tartogathat a vállalat a rajongók számára.

Mivel a videó alatt több helyen is megemlítésre kerül a GeForce márkanév, egészen biztosan új videokártyáról vagy videokártyákról lesz szó, ám azzal kapcsolatban egyelőre csak találgatások vannak, pontosan mire is készülhet a gyártó. Egyes feltevések szerint kisebb frissítést kaphat a GeForce RTX sorozat, így az új modellek magasabb GPU órajelekkel és/vagy magasabb memória-órajelekkel kerülhetnek forgalomba. A pletykák alapján gyorsabb, 14 GHz helyett már 16 GHz-es effektív órajelen ketyegő GDDR6-os VRAM-ra számíthatunk.

Az sincs kizárva, hogy újabb csúcskártyát mutat be a vállalat, igaz, erre a dolgok jelenlegi állása szerint túl nagy szükség éppen nincs, hiszen az eddigi pletykák szerint az érkező NAVI modellek nem veszélyeztetik majd az abszolút csúcskategóriás megoldásokat. Az viszont könnyen lehet, hogy a „szuper bejelentéssel” az éppen küszöbön álló AMD NAVI rajtra szeretne reagálni a vállalat, így most a gyorsabb memóriával és/vagy gyorsabb GPU-val szerelt GeForce RTX sorozatú videokártyák érkezése tűnik a legreálisabb forgatókönyvnek. Ugyanakkor az a tény, hogy a videóban csak egyetlen „Super” logó látható, némi bizonytalanságot is visz a tippelésbe.

Hogy végül mi lesz a megfejtés? A következő hét elején remélhetőleg kiderül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap