Szivárognak az információk a Pixel új generációjáról

Extrém színben tűnt fel, kiszivárgott a reklámja, és már azt is lehet sejteni, hogy mikor jön.

Szivárognak az információk a Pixel új generációjáról

A Google az idei évben már bemutatott kettő Pixel modellt, de azok a középkategóriát vették célba. A Pixel 3a és a Pixel 3a XL mellett még ebben az évben be fog mutatkozni a Pixel 4 széria is, és most ennek kapcsán oszthatunk meg friss információkat.

A Pixel 4 mobilt már többször is lencsevégre kapták az elmúlt hetekben, de most egy olyan modell fotója bukkant fel, ami minden eddiginél különösebb látványt nyújt, ami annak köszönhető, hogy narancssárga ruhát visel. A narancssárga színével ez a Pixel modell egészen könnyen felkeltheti majd az emberek figyelmét, egészen biztos, hogy vonzani fogja a tekinteteket.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új színben lefényképezett Pixel 4 ugyanúgy néz ki, mint a korábbi képeken szereplő eszközök. A külsőt tekintve a legérdekesebb pontja ennek a szerkezetnek a kamerarendszere, ami már nem egyetlen szenzorból épül fel. Korábban a Google még azt hangsúlyozta, hogy egy kamerával mindent meg lehet oldani, amire csak szükség lehet a mobilfotózásnál, de a jelek szerint a vállalat véleménye megváltozott, és már szinte mindenkihez hasonlóan felszáll a többkamerás vonatra.

Az új fotón túl kiszivárgott a mobil egyik reklámja is a Twitteren. A rövid, de lényegre törő reklámvideóban a keresőóriás az új Pixelek kapcsán kiemeli az előre telepített Google szolgáltatásokat, a radaros gesztusvezérlést (Motion Sense), amit a Project Soli fejlesztése tesz lehetővé, és a Google Fotók korábbinál hatékonyabb működéséről is látni néhány képsort. Az új kamerára is kitér a reklámanyag, melynek kapcsán azt lehet látni, hogy lesz egy minden eddiginél jobb éjszakai módja, mellyel remek képeket lehet majd készíteni gyengébb fényviszonyok mellett. Akár az esti égbolt is megörökíthető elképesztő látványosan.

Továbbá arról is beszámolhatunk, hogy egy idejekorán kiszivárgott renderkép alapján október 15-i debütálást lehet valószínűsíteni a Pixel 4 széria esetében. Evan Blass hozta nyilvánosságra azt a promóciós anyagban szereplő képet, amin jól kivehető az okostelefon megjelenítőjén, hogy október 15 szerepel a megjelenítőn. És ezt a grafikát a vállalatok általában úgy szokták kialakítani, hogy a megjelenési dátum szerepel rajta, hiszen ekkor találkozik vele először a nagyközönség.

Galéria megnyitása

Egy szintén friss képernyőfotó pedig arról tanúskodik, hogy a Pixel 4 XL a Snapdragon 855 rendszerchipet fogja felvonultatni, nem kapja meg a Snapdragon 855+ lapkát. Persze a teljesítményére valószínűleg egyáltalán nem lesz majd panasz. Arra is rámutat a felvétel, hogy a masina egy 6,23 hüvelykes megjelenítőt kaphat majd, és a kijelző felbontása 3040 x 1440 képpontos lehet ennek a modellnek. A Pixel 4 elképzelhető, hogy alacsonyabb felbontású panelt fog kapni a kisebb fizikai méretben. Korábbi hírek szerint a Pixelek már 90 Hz-es üzemre is képesek lesznek, és természetesen az Android 10 operációs rendszerrel lépnek majd pályára, de ez persze az első perctől nyilvánvaló, hiszen a referencia eszközökről van szó.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap