Szivárgó kompakt folyadékhűtő szetteket hív vissza a Corsair

A rendszer biztonsága érdekében érdemes ellenőrizni a Hydro Series H100i RGB Platinum SE típusú folyadékhűtő szettek címkéjét.

Szivárgó kompakt folyadékhűtő szetteket hív vissza a Corsair

A Corsair vizsgálatai alapján úgy tűnik, a Hydro Series H100i RGB Platinum SE sorozatú kompakt folyadékhűtő szettekből készült egy hibás adag, amelyek veszélyt jelenthetnek a velük felszerelt rendszerekre. A gyártó szerint nincs ok pánikra, hiszen a hibás sorozat az eddig eladott Hydro Series H100i RGB Platinum SE típusú kompakt folyadékhűtő szettjeinek kevesebb, mint 1%-át érintik, vagyis a felhasználók többsége biztonságban van. Az érintett modelleknél a folyadékhűtő blokkot és a hőleadó radiátort összekötő, harisnyával is ellátott cső a csatlakozásnál hajlamos ereszteni, amit nagyon könnyű észrevenni, hiszen ekkor a fehér cső csatlakozásainál megjelenik a zöld színű hűtőközeg. A problémát a hibás tömítések okozzák.

Galéria megnyitása A pirossal jelölt karaktersort kell ellenőrizni A gyártó mégis azt ajánlja mindenkinek, aki hasonló folyadékhűtő szettel bír, ellenőrizze az egység gyártási számát, így ugyanis könnyedén és gyorsan megbizonyosodhat arról, kell-e még bármiféle lépést tennie a biztonsága érdekében, vagy sem. A vállalat kiemeli, hogy csak a fehér, CW-9060041-WW termékkóddal rendelkező példányok között találhatóak érintett modellek, vagyis a H100i RGB Platnium SR, illetve a H100i RGB Platinum típusú termékek egyáltalán nem érintettek.

Hogy milyen számsort kell keresni? A lenti képen látható vonalkódos matrica 12 karakterből álló feliratát kell ellenőrizni, annak is az 5-től 8-ig terjedő karaktereit, amelyek az érintett modelleknél 1852 számsort alkotnak.

Amennyiben ettől eltérő az említett karaktersor, nincs további teendő, hiszen a szóban forgó modell nem része a hibás szállítmánynak. Viszont akkor, ha kiderül, hogy az ellenőrzött kompakt folyadékhűtő szett érintett, haladéktalanul fel kell venni a kapcsolatot a Corsair ügyfélszolgálatával. A sikeres ügyintézéshez felhasználói fiókot is kell regisztálni, ha ezt korábban még nem tettük meg. A hibás folyadékhűtő szetteket térítésmentesen, ingyenes szállítással cserélik hibátlan termékekre.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap