Szinkronizálási lehetőséggel bővít a Rovio

A világ legnépszerűbb mobilos játékának, az Angry Birds-nek a fejlesztője egy komoly, de szükséges lépést tesz a platform- és készülékfüggetlenség felé.

Szinkronizálási lehetőséggel bővít a Rovio

A Rovion egyre nagyobb volt a nyomás ezen a téren, ugyanis a felhasználók által a szinkronizálás hiánya volt a legtöbbet kifogásolt pont. Most úgy tűnik, hogy a vállalat végre meghallgatta a panaszokat, és ennek megfelelően bejelentették a Rovio profilok létrehozásának lehetőségét.

A jövőben így már nem lesz az, hogy játszottunk egy táblagépen otthon, majd később a mobilunkon a buszon munkába menet, és ezalatt az Angry Birds-ben ugyanazokat a pályákat kellett végigzongorázni. Eléggé unalmas dolog, még belegondolni is. Arról nem is beszélve, hogy a program törlését és újratelepítését követően is előlről kellett mindent kezdeni, ami azért szintén eléggé lehangoló több száz különböző nehézségű pálya megtételét követően.

Ez a probléma hamarosan mindenki számára elhárul, de egyelőre nem minden arany, ami fénylik. A Rovio profilhoz most még csak két játékot kapcsolhatunk hozzá, az Angry Birds-öt és a The Croods-ot – ez a felhozataluk legfrissebb tagja. Ráadásul ezek között is csak a Croods az, ami globálisan szinkronizálható, az Angry Birds esetében elsőként a finnek és a lengyelek örülhetnek, azon belül is az iOS felhasználók. Ám ez nem sokáig marad így, a fejlesztők gyorsan szeretnék mindenki számára elérhetővé tenni a regisztrálási lehetőséget. A regisztráció egyébként rendkívül egyszerű, mindössze meg kell adni egy e-mail címet és már kész is vagyunk - célszerű az Androidhoz kötött címünket választani.

A szinkronizálás után már minden készüléken "ugyanazt fogjuk kapni", így sokkal hamarabb érhetünk egy játék végére, illetve ami még fontosabb, hogy nem kell számtalanszor a már jól ismert pályákat megoldani. Arról nem szól a fáma, hogy a szintén Rovio termék Amazing Alex és a Bad Piggies is megkapja-e a fenti lehetőséget, de reméljük így lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward