Szignifikáns változást hoz az SGS10

DJ Koh már most arról beszél, hogy a Galaxy S10 esetében mire kell készülnie az érdeklődőknek.

Szignifikáns változást hoz az SGS10

A Samsung csúcsmodellje lényegében jövőre jubilál, és már hivatalosan is arról számolhatunk be, hogy a dizájn tekintetében nagyon komoly átalakulásra kell számítani. Az irány egyelőre nem ismert, de az már biztosra vehető, hogy nem a mostani vonalat viszi tovább a vállalat.

DJ Koh, a Samsung mobilos divíziójának az első embere a megszokottnál beszédesebbnek bizonyult, és elmondta, hogy a Galaxy S10 esetében teljesen más megjelenéssel kell számolni, mint az eddig látott vonalvezetés. „Nagyon jelentős változás jön” – emelte ki Koh. A szakember részletekbe nem ment bele, így azt nem lehet tudni, hogy pontosan mire készül a vállalat. Az viszont biztos, hogy nem összehajtható lesz az SGS széria következő tagja. Kiderült, hogy lenyűgöző színekben fog pompázni a Galaxy S10, szóval minden bizonnyal a színvariánsokat szinte teljesen átdolgozhatják a Samsung tervezői. Elképzelhető, hogy a dél-koreaiak is elindulnak az átmenetes és különböző gyöngyház hatású megoldások irányába, ahogy azt tette például a Huawei.

Galéria megnyitása
Samsung Galaxy S9+

A pletykák szerint a Samsung a Galaxy S10 esetében már a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót fog használni, méghozzá a Qualcomm által fejlesztett ultrahangos technológiát vetheti be a vállalat. Emellett pedig olyan információk is szárnyra kaptak már korábban, hogy a jövőre érkező zászlóshajónak a fedélzetén triplakamerás modul állhat csatasorba. Ezek mind részei lesznek a dizájnváltásnak is, de azt nem lehet tudni, hogy DJ Koh milyen szignifikáns módosításokra célzott a fenti kijelentésével. Ami még biztosnak tűnik, hogy az előlapon a hasznos felület aránya tovább fog növekedni.

Olyan híreket is lehetett már egyébként hallani, hogy a Galaxy S és a Galaxy Note sorozatok egybeolvasnak, ebben az esetben pedig a Galaxy S10 Plus kaphatna S Pen támogatást. Más pletykák meg arról szólnak, hogy jönni fog jövőre egy 5,8, egy 6,1 és egy 6,4 hüvelykes eszköz is a Galaxy S-szérián belül – ez utóbbi lényegében be is illene a Galaxy Note-ot felváltó Galaxy S10 Plusnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap