Szezonbérletet kap a Civilization 6

Szezonbérletet kap a Civilization 6

A Civilization sorozat legújabb epizódja már lassan 4 éves játék, de a fejlesztők még mindig látnak benne annyi lehetőséget, hogy új rész helyett inkább a régit csiszolják tovább.

Ennek megfelelően a 2K bejelentette, hogy nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization® VI – New Frontier Pass-t. Az új szezonbérlet tartalmai kéthavonta fognak megjelenni hat csomagra bontva 2020. május 21-től egészen 2021. márciusáig.

„Már négy éve, hogy bejelentettük a Sid Meier’s Civilization VI-et, a játékosok és rajongók támogatása pedig lehengerlő” mondta Ed Beach, Franchise Lead Designer, Firaxis Games. „A két hatalmas Rise and Fall és Gathering Storm kiegészítő, négy évnyi kiegyensúlyozás és frissítés, valamint sok más révén a Sid Meier’s Civilization VI a sorozat zászlóshajójává nőtte ki magát.”

„Izgatottak vagyunk, hogy még több tartalommal bővíthetjük a Sid Meier’s Civilization VI-et, friss élményeket biztosítva a régi rajongóknak és a sorozat újoncainak az elkövetkező hónapokra.” tette hozzá Anton Strenger, Lead Game Designer, Firaxis Games. „A Sid Meier’s Civilization VI – Frontier Pass rendszeresen szolgáltatott új tartalmaival minden eddiginél több lehetőségünk van, hogy kapcsolatban maradjunk közösségünkkel, miközben aktívan fejlesztjük és kiadjuk az újdonságokat.”

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass tartalmi csomagjai külön is megvásárolhatók lesznek, melyek közül az első a Maya & Gran Colombia Pack, ami két új civilizációval, két új vezérrel, egy új Apocalypse játékmóddal, valamint új városállamokkal, alapanyagokkal és természeti csodákkal bővíti a játékot 2020. május 21-től.

A Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass vásárlók exkluzív bónusz Teddy Roosevelt és Catherine De Medici Persona Pack csomagokkal is gazdagodnak, melyek mindegyike kedvenc vezérük egy vadonatúj megközelítését tartalmazza új vezér modellel és háttérrel, új játékmeneti bónuszokkal és egy a vezér személyiségét tükröző frissített agendával. „Rough Rider Teddy” kiváló a béke megtartásában, míg „Magnificence Catherine” fényűzésével képes lehengerelni a világot Kultúrával és Turizmussal. A Persona Pack csomagok a második kiegészítő részeként lesznek elérhetők júliustól.

A Sid Meier’s Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. További információkért látogass el a https://civilization.com/ oldalra, vagy kövesd a Sid Meier’s Civilization hivatalos Facebook, YouTube, Twitter és Instagram felületeit.

Az alapjátékot PC-re megvásárolni itt, míg PS4-re itt tudod.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap