Most már tényleg forgatják az Uncharted-filmet

És a főszereplő szerint kiváló lesz. Mondjuk merne mást mondani.

Most már tényleg forgatják az Uncharted-filmet

Úgy néz ki, hogy végre tényleg lekerült az átok az Uncharted alapján készülő filmről. Mi is többször foglalkoztunk azzal, hogy az anyagot gyakorlatilag tíz éve próbálja tető alá hozni, azonban valami mindig közbejött. Pedig az utóbbi években nem készült sem új Indiana Jones, és a Nemzet Aranya sem kapott folytatást, így egy jól látható űr tátong a kincsvadászos kalandfilmek piacán, amit az Uncharted kiválóan betölthetett volna.

Érdemes visszaemlékezni arra, hogy eredetileg David O. Russel szeretett volna filmet készíteni az Unchartedből, és a The Fighter után ismét Mark Wahlberggel dolgozott volna együtt. Feltűnt volna még Robert De Niro, valamint Joe Pesci is, mint Drake apja és nagybátyja, és a történet ezen verzióban a Drake-család gyakorlatilag bűnszervezetként tevékenykedett volna az antikvitások világában.

Sokan ezt érdekesnek találták, mások szerint azonban mindez szembe megy a játékok történetével és szellemiségével. Mindenesetre semmi nem lett belőle.

Ezt követően még öt rendezőn ment végig a projekt, akik közül néhányan (például Travis Knight) azért távozott, mert a sok csúszás miatt egy másik film forgatását kellett elkezdenie, míg másoknál nem egészen tisztázottak az okok, de nagyon úgy tűnt, hogy a Sony nem igazán tudja eldönteni, hogyan is kellene kinéznie egy Uncharted-filmnek.

Galéria megnyitása

Végül aztán a helyzet letisztulni látszott: rendezőnek érkezett Rubern Fleischer (Zombieland, Venom), főszereplőnek pedig Tom Holland. Szerencsére Mark Wahlberg sem ment messzire, ő alakítja majd Sullyt. Ez a szereposztás előre vetítette, hogy a történet a játék előzményeit dolgozza majd fel, amit egyébként maga Holland javasolt a Sonynak, mikor elkezdett érdeklődni a projekt iránt. Ez megint csak nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, akik szerint a játék varázsát pont az adja, hogy Drake már egy tapasztalt, sokszor cinikus kalandor.

Azonban a filmet sújtó átok továbbra is megmaradt. Március 5-én ugyanis ténylegesen elkezdődött volna a forgatás Berlinben, de hogy még véletlenül se legyen egy kis szerencsére a projektnek, rögtön le is kellett állítani a koronavírus-járvány miatt  Ez lett volna egyébként Tom Holland első napja a forgatáson.

Galéria megnyitása

Most viszont már arról számolhatunk be, hogy minden bizonyíték szerint tényleg, valójában elindult a film forgatása. A kikerült fotókon látható a két színész, meg kamerák is, úgyhogy ha csak nem valami jól megszervezett átverésről van szó, akkor tényleg készül az Uncharted.

Menet közben egyébként Antonio Banderas, Tati Gabrielle (The 100) és Sophia Ali (Truth or Dare) is csatlakozott a filmhez, egyelőre ismeretlen szerepekben. A Sony a jelenlegi állás szerint 2021 március 5-re tervezi az Uncharted-film premierjét.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap