Szeptemberben kezdődik a Battlefield 5 nyílt bétája

A zárt alfát követően több változtatást is eszközölnek majd a készítők a nyílt béta kezdete előtt.

Szeptemberben kezdődik a Battlefield 5 nyílt bétája

Az Electronic Arts bejelentette, hogy szeptember elején tart egy nyílt bétatesztet a Battlefield 5-höz. Ebbe már beépítik azokat a dolgokat is, amiket a nem olyan rég lezárult zárt alfateszt alatta játékosok visszajelzései és a saját méréseik és megfigyeléseik alapján javítandónak gondoltak. Utóbbiakkal kapcsolatban részletezett is néhány dolgot az Electronic Arts és a DICE. Először is, akadtak problémák a matchmakinggel, valamint úgyáltalánosan az online rendszer stabilitásával, és habár ez egy alfánál annyira nem meglepő, a fejlesztők azt ígérték, hogy a bétára rendbe teszik a dolgokat.

Változtatnak a feltámasztási mechanizmuson is: gyorsabbá válik és kevésbé lesz körülményes. A tesztelések során kiderült, hogy a V1-es rakéta és a Churchill Crocodile tank túl erősnek tűnik, így ezeket kicsit visszafogják.

Fontos változtatások érik a TTK-t (Time to Kill, vagyis nagyjából, hogy mennyi idő kilőni a másikat), mert ez a visszajelzések alapján sokaknak nagyon furcsa volt. A DICE kiemelte, hogy a TTK nem csak a fegyverek erősségétől függ, hanem attól is, hogy a játékos mennyire van tisztában azzal, hogy honnan lőnek rá, és milyen gyorsan tud reagálni. Ha a játék jobban kommunikálja az ellenfél támadásait a játékos felé, akkor az hamarabb tud reagálni, és tovább tud túlélni. De a DICE még olyan dolgokon is változtat majd ezzel kapcsolatban, mint például, hogy mennyire remegjen be a kamera, ha a játékos találatot kap. Ha ezek nem lesznek elegek, akkor változtatnak majd a fegyverek erején.

Az Electronic Arts elárulta, hogy a GamesComra már egy újabb buildet hoznak majd ki, és az októberi megjelenésig rengeteg zárt tesztelésen is átmegy majd a játék a szeptemberi nyílt béta mellett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap