Szeptemberben indul az Xbox Play Anywhere

Az első játék a ReCore lesz, később jön a Forza Horizon 3, a Gears of War 4 és a Halo Wars 2.

Szeptemberben indul az Xbox Play Anywhere

Az idei E3-on bejelentett új lehetőség szeptember 13-tól lesz elérhető. Az Xbox Play Anywhere segítségével az Xboxon digitálisan megvásárolt játékok "ingyenesen" elérhetőek lesznek PC-n és fordítva, miközben a teljesítményekhez és mentett állásokhoz is hozzáférünk.

A Play Anywhere-hez szükség lesz a Windows 10 augusztus 2-án élesedő Anniversary frissítésére, a konzolon pedig a hamarosan érkező nyári update-re.

Sajnos a dolog nem lesz érvényes bármely játékra. Az első cím a szeptember 13-án érkező ReCore lesz, ezután jön majd a Forza Horizon 3 szeptember 27-én, a Gears of War 4 október 11-én és a Halo Wars 2 jövő február 17-én. Az egyéb címek között olyanok szerepelnek, mint az Ark: Survival Evolved, a Sea of Thieves, a State of Decay 2 vagy a The Culling.

A Sony közben arról adott tájékoztatást, hogy nincsenek tervei egy Playstation- és PC-játékokat egyesítő lehetőséggel kapcsolatban.

„Nem szeretek beleszólni a mások stratégiája körüli vitákba. Sokkal jobban tetszik, ha a saját terveinkről beszélhetek. Igen, a Microsoft nagy lelkesedéssel állt ki az Xbox-PC „keresztjátékok” mellett, de majd kiderül, a vásárlók közül mennyien vágynak erre.” – mondta Andrew House Playstation-elnök.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward