Szeptember első két napján rengeteg új ASUS termékről hullhat le a lepel

A vállalat szeptember elsején és másodikán is tart egy-egy virtuális előadást, amelyek keretén belül sok-sok újdonságot mutatnak be.

Szeptember első két napján rengeteg új ASUS termékről hullhat le a lepel

Az ASUS az elmúlt órák folyamán két visszaszámlálást is elindított, amelyek egy szeptember elsején, illetve egy szeptember másodikán esedékes virtuális előadás hírnökei. Az első show alkalmával RoG sorozatú termékek bemutatkozására lehet számítani, míg a második már az Intel új mobil processzoraira koncentrál – mindjárt ki is fejtjük részletesen, mit lehet tudni a két virtuális rendezvénnyel kapcsolatban.

Meta Buffs – 2020. szeptember 1.

Az első rendezvényt jövő keddre időzítették, ez lényegében egy RoG témájú show lesz, amelynek keretén belül számos RoG periféria érkezhet, valamint az ASUS első saját fejlesztésű mechanikus kapcsolója is bemutatkozhat, ami alighanem néhány új termék fedélzetén is helyet kap. Erre az ASUS által publikált sejtelmes fotó alapján lehet számítani, ami egy mechanikus kapcsolót ábrázol.

Galéria megnyitása

Ezen a rendezvényen a jelek szerint az ASUS GeForce sorozatú videokártyái is felbukkanhatnak, legalábbis erre utal az a tény, hogy több regionális ASUS képviselet is ellátta az esemény bejegyzését az Nvidia #ultimatecountdown hashtagjével. Az Nvidia egyébként ugyanezen a napon tart egy GeForce témájú előadást, amelynek keretén belül a várakozások szerint bemutatkoznak majd az első Ampere alapú GeForce videokártyák. Ez az előadás két órával hamarabb lesz, mint az ASUS showja: előbbi magyar idő szerint délután hatkor, míg utóbbi magyar idő szerint este nyolckor indul

Built for Brilliance – 2020. szeptember 2.

A második show a hivatalos visszaszámláló oldal szerint már egy Intel által szponzorált rendezvény lesz, amelyen a legújabb ASUS eszközök bukkanhatnak fel. Az időzítés alapján nagy az esély rá, hogy Tiger Lake processzorral szerelt notebookok és ultrahordozható masinák is bemutatásra kerülnek, hiszen a Tiger Lake sorozat szintén szeptember másodikán debütál, igaz, egy órával korábban, magyar idő szerint délután hatkor, míg az ASUS rendezvénye helyi idő szerint este 7-kor lesz.

Galéria megnyitása

Elméletileg egyéb termékek is bemutatkozhatnak, azaz akár új Intel, AMD és Nvidia hardverrel ellátott asztali konfigurációkat is előránthat a kalapból az ASUS – jövő szerdán mindenre fény derül. Mindkét rendezvény esetében lehetőség van arra, hogy kezdés előtt 15 perccel értesítést kapjunk, így biztosan nem maradunk le semmi fontosról.

A két show alkalmával bejelentett termékekről természetesen külön hírek formájában is beszámolunk majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap