Szellemjárás, terrorizmus és egy csodapók – Heti mozipremierek

Horror, dráma vagy épp rajzfilm: a választék bőségesebb nem is lehetne!

Szellemjárás, terrorizmus és egy csodapók – Heti mozipremierek

James Wan a kortárs horror megkerülhetetlen alakja, mivel nem csak rendezőként és íróként, de producerként is megannyi, nívós rémmese tető alá hozatalában vett részt. Azt, hogy vajon kitart-e a szerencsesorozata, hamarosan meg fogjuk tudni, hiszen a héten végre debütál majd az elsősorban az ő nevével reklámozott az A gyászoló asszony átka. A hetvenes években játszódó történetben egy, a természetfelettit sokáig dajkamesének tartó anya szembe kell, hogy nézzen azzal, hogy egy gyermekei vízbefojtása miatt örök kárhozatra ítélt szellem kivetette szeretteire a hálóját.

Ha inkább egy valós események ihlette thrillerhez lenne kedvünk Hotel Mumbai-ra lesz érdemes vetnünk egy pillantást. Az egész világot felkavaró, 2008-as terrortámadás részleteit bemutató mű a Taj Mahal Palace Hotelben lezajlott eseményekre fókuszál.

A családbarát kikapcsolódást keresők három alkotásból mazsolázhatnak majd. A Vízipók-csodapók – a film-et aligha kell bárkinek is bemutatni. Mikulás Ferenc a népszerűségét a mai napig megőrző sorozat epizódjaiból összevágott, 1983-as rajzfilmje digitálisan felújított formában tér vissza a mozikba.

A szintén az animációs filmek sorát erősítő Csodaparkban June, az élénk képzelőerejű kislány egy napon egy beszélő állatokkal teli, mesés vidámparkra bukkan. Hamar rájön, hogy a hely szárnyaló fantáziájának köszönhetően jött létre, és egyedül ő mentheti meg attól, hogy az enyészeté legyen.

Míg az élőszereplős Mia és a fehér oroszlánban a Londonból Afrikába költöző tizenéves címszereplő egy kalandos utazásra indul, hogy segítsen barátjának, az oroszlán Charlie-nak abban, hogy szabadon élhessen.

A dokumentumfilmek rajongóinak sem lesz okuk panaszra. A Ferenc pápa – Egy hiteles ember mellett döntve bepillantást nyerhetünk a katolikus egyház jelenlegi vezetőjének gondolataiba.

Tuza-Ritter Bernadett megannyi díjjal kitüntetett remekét, az Egy nő fogságbant választva pedig a rabszolgaként tartott, ötvenkét éves Maris kálváriáját ismerhetjük meg.

A drámák szerelmeseit a Látomás igyekszik majd becsalogatni a mozikba. Ebben a francia írónő, Jeanne Japánba utazik, és egy ritka gyógynövény keresése során újraéli első szerelme emlékeit.

Felsorolásunk az eredeti tervek szerint a múlt héten érkező Interjú Istennel zárja. Perry Lang drámájában egy, az Afganisztánban látott borzalmaktól kiégett haditudósítót egy nap egy különös idegennel hozza össze a sors, aki azt állítja magáról, hogy ő a Teremtő. A zsurnaliszta kezdetben természetesen nem hisz neki, ám ahogy telik-múlik az idő, rá kell ébrednie, hogy lehet, hogy valóban Istennel beszélget.

 

A heti mozipremierek az alábbiak:

Április 18.

  • A gyászoló asszony átka
  • Hotel Mumbai
  • Vízipók-csodapók – a film
  • Csodapark
  • Mia és a fehér oroszlán
  • Ferenc pápa – Egy hiteles ember
  • Egy nő fogságban
  • Interjú Istennel

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap