Széles ház Intel NUC-hoz az Akasa műhelyéből

A TeslaT modell szélesebb, mint az átlag NUC házak, magassága viszont csak 39 milliméter.

Széles ház Intel NUC-hoz az Akasa műhelyéből

Az Akasa egy újabb számítógépházat készített az Intel apró asztali számítógépéhez, a NUC-hoz. Ahogy a Tesla sorozat többi tagja, úgy a friss Tesla T modell is strapabíró alumíniumlapokból épül fel, amelyek tulajdonképpen processzorhűtőként is funkcionálnak, hiszen a központi egység és a PCH (Platform Controller Hub) hűtését maga a ház látja el, passzívan.

A 236 milliméter széles, 111 milliméter mély és 39 milliméter magas Tesla T az Intel DE3815TYBE alaplapjához készült, azaz a ház hátlapi kivágásai ennek a modellnek a portkiosztását támogatják. A mindössze 39 milliméter magas számítógépház belsejében egy 2,5 hüvelykes bővítőhely várja az adattárolókat.

A hátlapon az alaplapi csatlakozók kivágásai mellett két RS232-es port, illetve egy D-Sub videó kimenet is található, a rendszer biztonságáról pedig Kensington porttal, illetve a hozzá vásárolható "sodronylakattal" gondoskodhatunk. A termék egyébként VESA támogatást is kapott, így monitor vagy televízió hátuljára is felszerelhető.

Az Akasa Tesla T a passzív hűtésnek köszönhetően teljesen hangtalanul üzemel, így kiválóan alkalmas lehet alacsony fogyasztású, hangtalan irodai PC építésére. A gyártó a terméket főként a kereskedelemben, illetve az oktatásban használatos számítógépek alapjául ajánlja.

Az új számítógépház rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói ára azonban egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward