Számítógépház, ami monitorállvány is egyben

Az ID-Cooling különleges számítógépháza csövekből épített vázzal rendelkezik, elejére pedig VESA furatokkal ellátott monitor is rögzíthető.

Számítógépház, ami monitorállvány is egyben

Az ID-Cooling egy felsőkategóriás, szokatlan szerkezettel rendelkező számítógépházat mutatott be, amelynek váza metálfényezéssel ellátott csövekből áll.

Az alkatrészeknek kialakított házrész elé akár 27 hüvelykesnél nagyobb képátlójú kijelző is felszerelhető, amennyiben vannak rajta VESA furatok, így a különleges számítógépház segítségével szokatlan, nem túl helytakarékos egybegépet készíthetünk.

A sötétített edzett üveglappal ellátott számítógépház belsejében maximum Mini-ITX formátumú alaplap fér el, sőt, még egy kétslotos videokártyának is van hely odabenn. A tápellátást akár nagyteljesítményű ATX tápegységre is bízhatjuk, az izmos hardver hűtését pedig igény esetén kompakt folyadékhűtő szettel is meg lehet oldani. A ház felső részén egy 240 x 120 milliméteres hőleadó fér el.

A szellőzéssel túl nagy probléma biztos nem lesz, ugyanis a ház nagyrészt nyitott légtérrel rendelkezik – ez persze részben rossz is, hiszen a por könnyebben lerakódik a hardveren, illetve a ventilátorok alatt elhelyezkedő hűtőbordákon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward