Sylas, új hős a League of Legendsben

Sylas, új hős a League of Legendsben

A League of Legends fejlesztői csapata nemrégiben küldte bevetésre Neekót, de máris itt a soron következő hős. Sylas a leírása szerint azok számára lehet majd kedves, akik a varázstámadásokra képes karaktereket részesítik előnyben a játék során.

„Egykor rab voltam. Pont úgy, mint te. Börtönbe vetettek a gyáva és képmutató emberek. Otthagytak meghalni, csak mert ilyennek születtem. Csak a bosszú éltetett. Nem volt másom, csak a láncaim. Mégis, a közelgő forradalomban – a mi forradalmunkban – ezek a láncok fognak minket szabaddá tenni. És tenni fogok róla, hogy soha többé ne láncoljanak meg minket.” – olvasható a League of Legends honlapján Sylas bemutakozásában.

Galéria megnyitása

A hős január 23-án fog debütálni a játékban, de már most lehet tudni, hogy milyen képességei lesznek.

Sylas passzívja, hogy minden képesség használatát követően nagyobb csapást fog mérni a láncainak használatával. A Q megnyomását követően a karakter a láncait keresztezve a földre csap, és a hatókörbe eső területen lassít és sebzést is kioszt, majd a földön egy robbanás újabb sebzést és lassítást okoz azoknak, akik nem hagyják el az adott helyet. A W különösen érdekes lesz, mert egyszerre sebez és gyógyít is, ráadásul változó lesz a sebzés és az életerő visszaszerzésének a mértéke annak függvényében, hogy Sylasnak és az ellenfelének mennyi az aktuális életereje. Ennek a képességnek a használata a rutinos játékosok kezében érdekes kimenetelű csatákat eredményezhet. Az E leütését követően a hős előre csúszik pajzzsal védve, és a képesség gyors újbóli használatával még távoli ellenfelekre is képes lesz magát a láncai révén ráhúzni, valamint sebzi is azt, akit eltalál ilyen módon.

Mint szinte minden karakternek, Sylasnak is a végső képessége a legérdekesebb. Az R használatával el tudja lopni bármelyik közeli ellenfelének a végső képességét, és egy rövid intervallumon belül használhatja azt a harcok során. Azt viszont meg kell jegyezni, hogy amennyiben van lehetősége az ellenfelének arra, hogy használja az R-t, akkor ő is megteheti ezt, vagyis kétszer egymás után is megismétlődhet ugyanaz a végső képesség egy összecsapás során.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap