SWTOR: "Mikorra is várjuk?"

Leszűkítették a Star Wars: The Old Republic megjelenésének várható időintervallumát.

SWTOR: "Mikorra is várjuk?"

Láttunk már két lélegzetelállító cinematic trailert, számtalan hírt, hogy milyen fajok és kasztok lesznek a játékban, néhány rövidke gameplay trailert. Ámultunk a tényen, hogy a teljes MMO le lesz szinkronozva, de még annyi mindent nem tudunk...

Játékmechanika, csapatszervezés, raidek, PVP, tárgykészítés és kereskedelem, magyarul nem ismerjük még az MMO játékosok mindennapjait kitöltő alapvető dolgokat. Rengeteg találgatás volt a megjelenési dátumról, az EA most leszűkítette az időkeretet április és karácsony közé. Hogy melyik évben? Kapaszkodjatok meg, mert jövőre kijön az EA történetének legnagyobb játéka.

A Star Wars: The Old Republic fejlesztési költségei csillagászatiak. Biztosat nem mondhatunk, de állítólag olyan 300 millió dollárnál tartanak! "Nagyon nagy a tét" - nyilatkozta Greg Zeschuk korábban - "de, ez a jó döntés, nagy dobás lesz az EA-nak."

Tehát egy biztos, hogy a játék az EA 2012-es gazdasági évében jön, ami 2011 áprilisával kezdődik el. Tekintve, hogy mennyi mindent nem tudunk még a játékról, sokkal valószínűbb, hogy valamikor ősszel vagy az ünnepek előtt jön majd ki a SWTOR.

Legénység bemutató trailer (némi utalással a craft rendszerre):

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward