SWTOR "kiegészítők" 2014-ben

Az idei évben 2 kisebb kiegészítőre számíthatunk a BioWare és az EA online szerepjátékában.

SWTOR "kiegészítők" 2014-ben

Az idei évben 2 kisebb (csupa nagybetűvel KISEBB) kiegészítőre számíthatunk a BioWare és az EA online szerepjátékában. Az előző évhez hasonló mértékű támogatás kap a Star Wars: The Old Republic, gondolunk itt a Galactic Starfighterre, vagy még inkább a Rise of the Hutt Cartelre (a.k.a. b*zibolygó, de persze ilyet mi sose mondanánk rá, hisz ez nem politikailag korrekt, de hát istenem, az Emperor sem az).

Az információk egyébként Bruce Macleantől származnak, a vezető producer a játék honlapján homályosított fel minket. Jön tehát új PVP évad, Flashpointok, Operationök, új felszerelések, javítanak picit a játék teljesítményén és a kasztokon is módosítgatnak.

Maclean olyasmit is említett, hogy az SWTOR átáll a háromhetenként történő frissítési rutinra, hogy gyorsabban irtsák az apróbb hibákat, 9 hetenként pedig komolyabb tartalommal is rendelkező tapaszokat dobnak a játékhoz.

Holnap jön egyébként a Galactic Starfighter frissítés az összes free-to-play játékosnak, szóval bővül egy kicsit az unásig farmolt űrharcos rész. Március 14-én számítsatok majd egy dupla XP hétvégére is, április 8-án pedig a következő tartalom tapasz 2.7-es verziószámba fordítja át a játékot. Júniusban egy az őt megelőzőnél nagyobb patch jön, ami a 2.8-at hozza, de erről még nincs sok információ. További részletekért érdemes átböngészni Maclean levelét, ott nagyjából listázva van, mik lesznek a tapaszokban.

A mi véleményünk erről az, hogy az előfizetéses és az ingyenes modellel is küszködő (bár mostanra már többé-kevésbé egyenesbe jött) játék nem kapja meg a törődést, amit a játékosai megérdemelnének. A start előtt azt ígérték nekünk, hogy rendszeresen jönnek majd új bolygók és komoly kiegészítők a játékhoz, ez azonban nem valósult meg. A megjelenés óta 1 bolygót kaptunk pluszba és az is letudható 1 nap alatt. Az, hogy kapunk néhány plusz raid és normál instát, 5 tucat átszínezett ruhát, petet és speedert, az pedig nem elég egy igazi MMO játékosnak. Ha ez így megy tovább, az SWTOR valószínűleg nem jut el a 10. szülinapjáig (mint a WoW vagy az EQ mondjuk).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward