SWTOR: Javítgatják a F2P modelljüket

A Star Wars: The Old Republic ingyenesen játszható modellel való újraindítása nem hozta a tőle elvárhatót.

SWTOR: Javítgatják a F2P modelljüket

A Star Wars: The Old Republic ingyenesen játszható modellel való újraindítása nem hozta a tőle elvárhatót. Nem sikerült megfelelően hozzáigazítani a játékhoz, túlságosan sok fizetős korlátot raktak a játékba, amivel annyira megbénították a kíváncsi újoncokat és az esetleges visszatérőket, hogy azok előtt két választás maradt. Vagy előfizetnek a játékra, vagy nem vesződnek vele tovább.

Az egyik legfájdalmasabb korlátozás az egyetlen skillbar. A vezető producer Jeff Hickman azt írta az SWTOR honlapon, hogy nagyon figyelnek a visszajelzésekre és változtatnak, csak el ne menjünk. Ennek első jele, hogy 1 helyett végre 2 hotbart kapunk alapból és megemelték a Warzone (PVP) belépések limitjét is heti 3-ról 5-re.

"Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez egy folyamatban lévő megbeszélés."

A "Preferred Status"-ban lévőknek már 4 gyorsmenüsor áll rendelkezésére, akik pedig korábban pénzt költöttek ezekre, kompenzálva lesznek. A következő patch-csel az ilyen státusszal rendelkezőknek a maximális karakter számát is megnövelik, méghozzá 6-ra. Az előfizetőknek nem lesz korlátozás a Global Active karakterek számán.

Reméljük, hogy pörögnek majd a változtatásokkal, mert az eddigiekben igen lassan őröltek az SWTOR malmai a javításokkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward