SWTOR: Hutt Cartel megjelenés, szerverösszevonások

Megvan a Star Wars: The Old Republic első kiegészítőjének megjelenési dátuma.

SWTOR: Hutt Cartel megjelenés, szerverösszevonások

Megvan a Star Wars: The Old Republic első kiegészítőjének megjelenési dátuma. A Rise of the Hutt Cartel április 14-én indítja el az MMO játékosainak legújabb kalandját. A kiegészítő ára 20 dollár ha nincs előfizetésetek, 10 dollár, ha pedig van. Ha gondolkodtatok az előrendelésen, akkor jó hír, hogy még mindig megtehetitek, bár az ahhoz járó extrák nem túl bőségesek. Az extraként adott kis pet például elérhető lesz más színekben is...

A Rise of the Hutt Cartel felemeli a szintkorlátot 55-re, behoz egy új bolygót, Makebet és továbbviszi a történetet. A játék egyébként már jó ideje free-to-play, de a milliónyi megkötés miatt igazából csak próbaverziót kaptok ingyen, ha komolyan gondoljátok a játékot, legalább 1 hónap befizetést igényel. A kiegészítővel kapcsolatos részleteket korábbi hírünkben találjátok.

Ami pedig a szerverösszevonásokat illeti, a BioWare bejelentette, hogy bezárja az ázsiai szervereket, az ottani játékosokat pedig az észak-amerikaiakra költözteti át. Így senkinek sem kell haldokló gazdaságú, kihalt szervereken rostokolnia. A kezdő és cél állomások tehát:

Mastar Dar’Nala (PvP) -> The Bastion (PvP)

Gav Daragon (RP-PvE) -> Begeren Colony (RP-PvE)

Dalborra (PvE) -> The Harbinger (PvE)

A költözés pontos időpontja még nincs meg, még frissíteniük kell az ehhez használt rendszereiket. Azt még érdekes lesz megfigyelni, hogy hányan térnek vissza a kiegészítőre és a megnövekedett játékosszámot, hogy bírják majd az új "óriásszerverek" (és mekkora lesz a ping az ázsiai játékosoknak).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward