SWTOR F2P: november 15

November 15-től lesz ingyenesen játszható az SWTOR.

SWTOR F2P: november 15

Az SWTOR csapata már kiküldte a leveleket felhasználóinak az ajándék Cartel Coinokról, melyeket a játék ingyenessé válása alkalmából kapunk – amennyiben előfizetünk. Az EA szótárában az ajándék és az ünneplés mindig is sajátos, ironikus jelentéssel bírt, akárcsak az "ingyenesen játszható" kifejezés, amelyre most még rátettek egy lapáttal azzal, hogy a már meglévő korlátozások mellé - melyek mind azt kiabálják, fizess elő, ha nem akarsz szenvedni - azt is betették, hogy a nem fizető, vagy nem előfizető játékosok karakterei lassított tempóban fognak fejlődni, mivel kevesebb xp-t kapnak. De örvedjünk, mert egy fillér kifizetése nélkül eljuthatunk az 50 szintig – mondotta Damion Schubert, a játék vezető dizájnere.

A Free-to-Play SWTOR jelenleg alfa tesztfázisban van, és a Bioware szerint minden jól megy. "A korai visszajelzések rendkívül pozitívak" –, mondta Schubert "a Star Wars: The Old Republic rajongói és azok körében egyaránt, akik még sosem játszottak a játékkal. Már a végső simításokat végezzük, és azon dolgozunk, hogy teljes élményt ugyanazon a magas színvonalon nyújthassuk, amelyet ügyfeleink egy BioWare játéktól elvárnak." (Mi is ettől féltünk.)

A fiúk a keményvonalas SWTOR előfizetők támogatásáról sem feledkeztek meg, Schubert elmondta, hogy a csapat egyik alapszabálya az, hogy az előfizetők semmiképp sem kerülhetnek hátrányba, amikor a játék ingyenes lesz. Akik még mindig fizetik a havidíjat, azok ugyanolyan játékélményt fognak kapni, mint eddig. Az alkotók abban is biztosak akartak lenni, hogy a havidíjasok ne érezzék szükségét, hogy Coinokkal bármit is vásárolniuk kelljen a Cartel Marketről azért, hogy kompetensek legyenek a játékban.

Schubert még elmerengett azok felett a korlátozások felett, melyek az ingyenesen játszókat érintik: limitált karakterkreálási opciók, korlátozott hozzáférés az instákhoz, raid instákhoz és PvP csataterekhez stb. (erről részletesebben korábbi cikkünkben olvashattok). Ezután óva intett mindenkit attól, hogy panaszkodjon, hiszen az SWTOR 24-szer nagyobb, mint a régi közkedvelt szóló RPG, a Knights of the Old Republic, és mindezt tök ingyen kapjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward