SWTOR: F2P lesz, már biztos

Ősszel indul, addig is lesznek frissítések és rengeteg bónusz a régi játékosoknak.

SWTOR: F2P lesz, már biztos

A Star Wars: The Old Republic a hagyományos előfizetéses modell MELLETT elindítja az ingyenesen játszható opciót is. Mielőtt viszont belemennénk ennek a részletezésébe, mondjuk el, hogy a megjelenéséig gyakori frissítésekkel állnak elő, hogy addig is megérje játszani a játékot. Jönnek új Flashpointok, Warzone-ok (Ancient Hypergate), Operationök (Terror From Beyond), űr missziók (10 új lvl50+, ennek már nagyon ideje volt), valamint dinamikus in-game események. Ne feledjétek, hogy hamarosan jön HK-51 is, szóval nem jártok rosszul ha maradtok.

 

További jó hír, hogy minden egyes eddig befizetett hónapért kaptok 150 Cartel Coint, ami az új mikro-tranzakciós piac fizetőeszköze. A gyűjtői változatért 1000 extra pont jár. Ezen túl kaptok egy közönségkedvenc bónusz tárgyat, 3 lehetőség közül lehet választani, szavazás a Facebookon.

Az ingyenes változaton természetesen számos megkötés lesz, felvihetitek a karaktereteket 50-ig, de sok plusz tartalomért Cartel Coinnal kell majd fizetnetek. A megkötésekről van egy csinos táblázatunk, ezt alant láthatjátok. Az ingyenes játékosok ugyanazokra a szerverekre kerülnek majd mint a normál előfizetésesek, ami a szerverek gazdaságának jó lesz, reméljük, hogy nem lesznek lag problémák.

Amennyiben eddig előfizetésesek voltatok, de az ingyenes modellel szeretnétek folytatni, nincs akadálya, viszont a megkötések onnantól rátok is érvényesek lesznek. Például a bankfülek korlátozása is életbe lép, de aggodalomra nincs ok, ilyenkor a meglévő dolgaitok nem vesznek el, ki kell választanotok mi maradjon használatban és a többi tárgyatokat kiszürkítik, vagyis fizetés esetén újra aktívvá válnak. Ha maradtok az előfizetés mellett, automatikusan kaptok minden új tartalmat - amiért a mikro-tranzakciósoknak fizetni kell -, és Cartel Coinok is járnak, amit kedvetek szerint elvásárolhattok a piactéren. A Cartel Market a tartalmak feloldásán túl rengeteg jópofa cuccot is behoz majd (petek, ruhák stb.), ahogy az lenni szokott, szóval lesz mire költeni az előfizetéssel járó pontokat.

 

Amennyiben maradt még bennetek kérdés, ajánljuk figyelmetekbe a GY.I.K. rovatot és a hivatalos honlap vonatkozó részének alapos áttanulmányozását.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward