Surface sorozatú egybegépet készít a Microsoft?

Egy szabadalmi bejegyzés, illetve néhány informátor szivárogtatásai alapján úgy tűnik, hamarosan új egybegéppel bővül a Microsoft Surface kínálata.

Surface sorozatú egybegépet készít a Microsoft?

Mary Jo Foley, aki általában tökéletesen képben van a Microsoft terveivel kapcsolatban – hála informátorainak – a napokban arról számolt be, hogy a nagyvállalat hamarosan egy különleges, Surface sorozatú asztali számítógépet dobhat piacra, ami tulajdonképpen egy egybegép lesz.

A jelenlegi adatok szerint a szóban forgó Surface sorozatú egybegép érintőkijelzővel érkezhet, operációs rendszerként pedig Windows 10-et használhat. Az újdonságot a Microsoft szakemberei belsős kommunikációik során „Cardinal” névvel emlegetik, maga a termék pedig alighanem az üzleti felhasználóknak szánt Surface Hub átlagfelhasználói igényekre szabott kiadása lesz. Az érintőkijelző képátlója 21 és 27 hüvelyk között helyezkedhet el, attól függően, melyik modellt választjuk – ugyanis várhatóan háromféle konfiguráció is érkezik.

A fenti információk hitelességét erősíti az a tény, hogy a Microsoft idén publikált egy szabadalmat, amely egy moduláris egybegép részleteit tartalmazza. Ebből csak a formavilágról, illetve a modulok dizájnjáról kaphatunk képet, de ez is bőven elegendő ahhoz, hogy a fenti pletyka hihető legyen. Az új konfiguráció várhatóan október végén, október utolsó hetében mutatkozik be. Mary Jo Foley szerint október 26-án egy nagy Microsoft rendezvényre kerül sor, amelynek keretén belül nem csak a Microsoft említett újdonságáról, hanem a partnerek legújabb termékeiről is lehullhat a lepel.

Ezek után kíváncsian várjuk, milyen újdonsággal készül a Microsoft a nagy október végi „showra”.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward