Super Mario overload

2 új Mario játék is felbukkant az E3-on, ráadásképp pedig kaptunk némi új képi anyagot egy korábban bejelentetthez is.

Super Mario overload

2 új Mario játék is felbukkant az E3-on, ráadásképp pedig kaptunk némi új képi anyagot egy korábban bejelentetthez is:

Mario Galaxy 2 (Wii)

A folytatást éppen olyan nagyra ígéri a Nintendo, mint az eredeti játékot és biztosított minket arról is, hogy nem egy összecsapott klónja lesz az előző résznek. Shigeru Miyamoto ígérete szerint tele lesz újszerű és friss ötletekkel.

"A Super Mario Galaxy fejlesztése során próbálkoztunk először gömb alakú világokkal dolgozni és rengeteg ötletünk volt azzal kapcsolatban, hogy hogyan használjuk ki a gravitációt." - nyilatkozta Miyamoto. "Amikor befejeztük a játékot, rá kellett jönnünk, hogy még rengeteg ötlet és lehetőség hever parlagon, mert egyszerűen nem tudtuk mindet beépíteni a játékba. Ez kicsit zavart is minket."

"Pont ezért úgy döntöttünk, hogy fene vigye, csinálunk egy Super Mario Galaxy 1.5-öt. Amint elkezdtük feldolgozni a kimaradt elemeket, teljesen belemerültünk az új cuccok készítésébe. Mire végeztünk, a játék több mint 90% teljesen új lett, de inkább legyen 95, sőt, 99%! Az újdonságok egyike Yoshi megjelenése a játékban, illetve például a fúró használata, amellyel lyukat üthetünk a következő pályába."

A játék tehát már szinte kész van, de még dolgoznak rajta egy kicsit, mivel ha most adnák ki, akkor túl közel jelenne meg egymáshoz a két Mario játék (SMB).

                        

[bold]

Super Mario Bros (Wii)[/bold]

Egy zárt ajtók mögött zajló sajtókonferencián Miyamoto úr elárulta, hogy már évek óta tervezgetnek multiplayer Super Mario tartalmat kiadni.

"Már 20 éve dolgozom Mariós játékokon és mindig is ez volt az, amit meg akartam valósítani benne. Újracsinálni az egész single player játékot úgy, hogy az több játékos módban is játszható legyen."

Nos, ezt meg is tette, az új Wii játékot akár 4-en is játszhatják egyszerre. "Minden egyes projektnél elővettük a multi lehetőségét, kísérletezgettünk vele, de végül mindig félre tettük és csak az egyedül játszható tartalomra koncentráltunk."

"Pályától függően egyes helyeken co-operatívan kell játszani majd, míg máshol kompetitíven, ezek nagyjából egyenlő arányban oszlanak meg. A játékélmény talán elsőre ismerősnek fog tűnni, de valójában rengeteg új trükk és ötlet van benne."

                      

[bold]

Mario & Sonic Winter Games (Wii, DS)[/bold]

Nem ért minket meglepetésként az új trailer a legújabb Nintendos sport játék pakkhoz, de azért hozzá kell tegyük, hogy hangulatos és aranyos, különösen a Princess síszerkóját szerettük (a többi őrületesen szexi nőstényé is igen csinos).

          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward