Star Wars 1313: Boba Fettről szólt volna

Ezt egy frissen kikerült koncepciós rajz is alátámasztja.

Star Wars 1313: Boba Fettről szólt volna

A Kotaku információi szerint a sötét hangulatú játék már többször lett kukázva és feltámasztva, mielőtt tavaly májusban George Lucas maga adott neki zöld utat, és döntött úgy, hogy szóljon a hírhedt intergalaktikus fejvadászról, Boba Fettről. Végre megismerhettük volna a különös figura háttértörténetét...

Mint tudjátok, nem sokkal az átvételt követően a Disney úgy határozott, hogy bezárja a LucasArts-ot, röpke 30 éves pályafutását egy pillanat töredéke alatt elvágva. A Star Wars 1313 és a First Assault sorsa viszont még nem eldöntött, bár a legtöbben igen kevés esélyt jósolnak annak, hogy egy másik fejlesztő licencelné.

"Ott lyukadtak ki, hogy volt rengeteg mozis techjük, ami nem illeszkedett a játékba és nagyon sok játékokhoz felhasználható eszközük, ami pedig nem passzolt egy filmhez. A 1313-nak mindig kiállt, hogy sosem készülhet el."

A történet többi részét pedig már ismeritek, a Disney nem vállalja fel a belső fejlesztéssel járó kockázatot, amikor a licencek által kockázatmentesen is arathat.

A szíveteket tovább fájdítandó kikerült egy új koncepciós rajz, melyen Boba Fett látható egy csapat zsoldos társaságában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward