Star Cizien: csak 2020 közepén jöhet a Squadron 42 bétája

Közben a Cloud Imperium egy részét eladták befektetőknek.

Star Cizien: csak 2020 közepén jöhet a Squadron 42 bétája

A Cloud Imperium Games bejelentette, hogy a Star Citizen látványos, történetorientált egyjátékos kampánya, a Squadron 42 valamikor 2020 második felében kerülhet olyan állapotba, hogy bétatesztelni lehessen.

A készítők kiadtak egy útitervet is a fejlesztés következő szakaszaira vonatkozóan, azonban megjegyezték, hogy ez a Star Citizenhez hasonlóan bármikor megváltozhat, semmi nincs kőbe vésve. Emlékeztetőül: a Squadron 42-ben olyan sztárok szerepelnek, mint Mark Hamill, Gillian Anderson és Gary Oldman.

Ezzel párhuzamosan Chris Roberts bejelentette, hogy eladták a Cloud Imperium Games mintegy 10%-át befektetőknek, 46 millió dollárért. A két befektető Clive Calder (a Zomba alapítója), valamint a fia Keith Calder (filmes producer). Roberts megerősítette, hogy továbbra is ő a vállalat többségi tulajdonosa, vezérigazgatója és az igazgatótanács elnöke is.

Roberts szerint a befektetésre a Squadron 42-höz tervezett hatalmas marketing kampány miatt van szükség, itt már ugyanis olyanokkal kell versenyezniük, mint az Electronic Arts és az Activision.

"Egészen döbbenetes, hogy már 211 millió dollárt tudtunk összegyűjteni a Star Citizenre, mindössze a vírusmarketingre és a szóbeszédre építve. Ez mindenkit lenyűgöz és megtisztel a stúdiónál. Azonban egy jó játék elkészítése még csak a dolgok fele. A Squadron 42 közeledtével egy olyan AAA-kategóriás játékon dolgozunk, ami felér a legnagyobb single player játékokhoz a piacon, és egyelőre senki nem tud róla. Olyan címekkel kell majd megküzdenie, melyek mögött több tíz- és százmilliós hirdetési büdzsé van" - írja Roberts.

A Cloud Imperium Games nagyfőnöke kiemelte, egyáltalán nem akartak külsős partnerekhez fordulni a kiadói teendőkkel kapcsolatban, továbbra is teljes irányítást akarnak a saját címeik felett, ezért is volt fontos a befektetés.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap