Sportos prémium vezeték nélküli fülessel állt elő a Bang & Olufsen

A Beoplay E8 Sport nemcsak a nevében, hanem a felépítésében is a sportolóknak készült, de az ára is megvan az apró kiegészítőnek.

Sportos prémium vezeték nélküli fülessel állt elő a Bang & Olufsen

A Beoplay szérián belül a Bang & Olufsen sokféle fülhallgatót kínál, számos teljesen vezeték nélküli megoldással előrukkolt már a cég, és a mostani E8 variáns az, ami a sportos életmód mellé a leginkább igazodik. Ez a készülék nagyon kompakt, és az átlagosnál jobban bírja a port, de főleg a vizet.

A Bang & Olufsen mindig nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a kiegészítői elsősorban az eredeti céljukat jól teljesítsék, ennek megfelelően a friss E8 Sport remek hangzással szolgál majd. Az eszközben csak egy 5,7 milliméteres meghajtó van, de nagyon szép dinamikával lesz képes szolgálni. Populáris hangzással szolgál majd alapvetően a termék, de igény szerint lehet alakítani a hangképet az EQ révén. Öt előre programozott opció is lesz itt, amiket a B&O szakemberei dolgoztak ki. Érintésekkel lehet vezérelni a fülhallgatót, és a fontosabb funkciók így elérhetőek.

Galéria megnyitása

A száraz specifikációt tekintve a Beoplay E8 Sport a szokásos 20 Hz-től 20 kHz-ig támogatással szolgál, és kb. 107 dB-es az érzékenysége Bluetooth-os lejátszás közben, az impedancia értéke pedig 16 Ohm. Bluetooth 5.1 modullal rendelkezik a készülék, ennek köszönhetően hibátlanul fog teljesíteni a hang szinkronban tartása során, valamint alacsony lesz a fogyasztása és nagy távot tud majd áthidalni. Támogatott itt az SBC, az AAC és a Qualcomm aptX is.

Galéria megnyitása

Az E8 Sport neve mellett zajcsökkentési lehetőséget is ki lehet emelni, de ez nem olyan ANC funkció, mint a drágább teljesen vezeték nélküli fülhallgatóknál megszokott. Itt a hívások során lehet némi zajcsökkentéssel élni, hogy a felhasználó kényelmesen tudja intézni a beszélgetéseit a viselhető kiegészítővel. 2 x 2 MEMS mikrofon van a kiegészítő fedélzetén.

Galéria megnyitása

A fülhallgató önállóan is nagyon jól kezelhető, de kiemelte a vállalat, hogy minden lehetőséget csak akkor lehet belőle kihozni, ha telepítik a hozzá kapcsolódó okostelefonra a dedikált applikációját. A Bang & Olufsen program számos jó lehetőséget biztosít a részletes hangszínszabályzótól indulva.

A tervezők biztosítanak a Beoplay E8 Sport mellé többféle szilikonos és hab alapú harangot is, így mindenki a magának kényelmeset, jól tartót használhatja. Összesen öt különböző harang van a csomagban, és ezeken felül még három eltérő méretű támaszték is akad itt, melyek kiváltképp jó tartást tudnak biztosítani. Maga a füles alumínium és nagy ellenálló képességű műanyag. IP57 minősítéssel rendelkezik a szerkezet, szóval nagyon jól bírja majd a vizet is, de azért úszni ne akarjon vele senki.

Galéria megnyitása

Az 55 grammos tokot a 70,6 x 33,5 x 35,6 milliméteres burkolattal könnyen lehet majd hordozni. A hallójáratba illeszkedő egységek csak 6,4 grammot nyomnak, így kényelmesen viselhetőek hosszú időn keresztül. És lehet is sokáig használni a Beoplay E8 Sportot folyamatosan, mert 7 órás üzemidőt tud nyújtani egy töltéssel, amit a tokkal együtt akár 30 óráig is meg lehet nyújtani. Tölthető a szerkezet C-típusú USB-n keresztül és vezeték nélküli, Qi szabványnak megfelelő paddal is. 20 perc töltéssel 1,5 órányi zenehallgatásra nyújt lehetőséget a kütyü, szóval nem tölt túl gyorsan.

A Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport egy jól sikerült sportfülhallgató, de valószínűleg nem fogják érte megrohamozni a boltokat a vásárlók, ugyanis 350 dollárt kell érte leszurkolni az Egyesült Államokban, ami 1:1 arányban lesz átszámolva az európai piacra, tehát 350 euróba fog kerülni az öreg kontinensen – úgy, hogy ANC nincs is benne. A készülék kékben és feketében lesz elérhető július 8-tól.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap