Sört hűtő Bluetooth-os hangfal a Kubetól!

A CES alkalmával olykor-olykor meglehetősen szokatlan termékek is feltűnnek az egyes gyártók standjain – ilyen például a Kube.

Sört hűtő Bluetooth-os hangfal a Kubetól!

A kickstarteres projektek közül korábban a Coolest Cooler elég nagy sikert aratott: a szóban forgó termék egy sör tárolására alkalmas hűtőt és egy Bluetooth kapcsolatot használó hangszórót ötvözött. Az elképzelés annyira tetszett a támogatóknak, hogy végül több, mint 13 millió dollárt dobtak rá össze. Valószínűleg ezt a sikert látva gondolta úgy a Kube Sound, hogy érdemes lenne előrukkolni egy hasonló, de minden tekintetben jobb termékkel, így elkészült a Kube, ami tényleg komolyabb paraméterekkel rendelkezik, mint riválisa.

A jelenlegi információk szerint a hűtő belsejében két tálca sör, vagy hat üveg pezsgő fér el – ennél talán egzaktabb meghatározás, hogy a termék belsejének űrtartalma 37,5 liter. A Kube elektromos hálózatról, illetve akkumulátorról egyaránt működik – utóbbi esetben nagyjából 20 órányi üzemidőre számíthatunk. A Kube Bluetooth kapcsolaton keresztül fogadja a zenéket, de vonalszintű bemenet is van rajta, sőt, az akkumulátoros USB-s eszközök töltésére is képes.

A CES alkalmával bemutatott példány a CNET információi szerint 27 kilogrammos volt, de a végleges változat már csak 13,6 kilogrammot fog nyomni a mérlegen. Ez persze még mindig nem kevés – főleg, hogy ebben az adatban nincs benne a hűtendő ital tömege. A Kube kerti összejövetelek alkalmával így is remek kiegészítő lehet, hiszen az információk szerint elég ütőképes audió rendszert kapott, igaz, ennek pontos paramétereiről nem adott tájékoztatást a Kube Sound, így csak a show látogatóitól származó beszámolókra alapozhatunk. A "tesztelők" szerint a Kube háza háromutas audió rendszert rejt, ami meglehetősen erősen szól.

A dolgok jelenlegi állása szerint az 1099 dolláros "sörhűtő" áprilisban vagy májusban kerül az üzletek polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward