Sokkoló Deus Ex videó érkezett!

A legújabb hivatalos Seraf trailer igazán üt. Arról szól, hogy valójában mibe is kerül nekünk, ha bevállalunk egy robotikus testrészt vagy beültetünk magunknak valamilyen Seraf terméket. Kiderül hol tart a Deus Ex világában az emberiség, miért harcol, kivel harcol és milyenek a kilátásaik.

Sokkoló Deus Ex videó érkezett!

A legújabb hivatalos Sarif trailer igazán üt. Arról szól, hogy valójában mibe is kerül nekünk, ha bevállalunk egy robotikus testrészt vagy beültetünk magunknak valamilyen Sarif terméket. Kiderül hol tart a Deus Ex világában az emberiség, miért harcol, kivel harcol és milyenek a kilátásaik.

 

Az igazság az, hogy rosszak. A Sarif a markába kaparint mindenkit, akit "erősebbé, okosabbá vagy ügyesebbé" tesz technológiája segítségével. Közvetlen kapcsolatban van a beépített testrészeinkkel, ha úgy akarja "kikapcsolja a szemünket" vagy az agyunkba beépített eszközei segítségével átveszi felettünk az irányítást.

Emellett aki ellenáll, azt nyomorba döntheti, ugyanis a testrészek velejárója egy addiktív drog. Amennyiben ezeket nem szedjük, a testünk kilöki az implantokat, egyszerűen tönkremegyünk bele. A videóban láthatunk utcára került pácienseket, akik azért koldulnak, hogy hozzájussanak az életet jelentő droghoz.

Felkelések és lázongások vannak mindenütt... vajon a hatalmas multi képes lesz elhallgattatni a hangadókat és igába hajtani a világot?

Ezen kívül jött még egy fejlesztői napló is, mely a városok és helyszínek felépítéséről szól:

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward