Sokáig frissül majd a Surface Duo

Sokáig frissül majd a Surface Duo

A Microsoft tavaly hardveres alappal és elképesztően magas árral jelentette be a kétkijelzős Surface Duót, ami mobiltelefonként is használható, de ez nagyjából az utolsó dolog, amit megemlít vele kapcsolatosan a vállalat. A termék az Androidos alkalmazza és a saját fejlesztésű szoftveres környezetét vonultatja fel.

Bár korábban a Microsoftnak még nem volt dolga olyan eszközzel, ami Android operációs rendszert futtatott, a vállalat most elárulta, hogy azok, akik a Surface Duo vásárlása mellett döntenek, hosszan tartó támogatásban részesülhetnek majd. Három éves támogatásról biztosítja a jövendőbeli felhasználókat a redmondi alakulat, ami nagyon jó.

A szoftvertámogatás kiterjed a Microsoftnál az Android operációs rendszerre és a biztonsági javításokra egyaránt. Szóval 2023-is biztosan nem lesz majd gond a sebezhetőségekkel, és az Android 12 érkezése sem kérdéses. Azt pedig már a jövő dönti majd el, hogy esetleg további támogatásról is gondoskodik-e a vállalat, de ez már több dologtól is függ, így például attól, hogy mekkora siker lesz ez a konkrét termék, és hogy a továbbiakban merre indul el az androidos fronton a cég.

Galéria megnyitása

A Google a referencia eszközeinél szokott három éves támogatást biztosítani, szóval remek hír, hogy ugyanezt a Microsoft is vállalja. Az viszont továbbra is szomorú egy kicsit, hogy a hardveres fronton eleve vállalni kell azt, hogy a tavalyi felsőkategóriás alapot biztosítja a különleges szerkezet. Az 1400 eurót kóstáló termék a Snapdragon 855 rendszerchipet vonultatja fel, a rendszer számára 6 GB-nyi memóriát biztosít, a tárkapacitása pedig 128 vagy 256 GB-os lehet.

A redmondiak egy sor különböző androidos applikációval szolgálnak, már nemcsak az alapvető szoftvereiket biztosítják itt. Számos extrát nyújt majd a Surface Duo, szóval kíváncsian várjuk az első beszámolókat az élményről, amit nyújtani képes a különleges formátum. Sok múlhat ezen a készüléken, hiszen amennyiben hozza majd a Microsoft elvárásait, a vállalat további hardvereket alkothat az Androiddal.

Galéria megnyitása

A Microsoft Surface Duo hamarosan elérhetővé válik, szeptember 10-től lehet majd megvásárolni az Egyesült Államokban, az előrendeléseket pedig már eddig is felvette több kiemelt partnere a Microsoftnak, és egyenesen a vállalattól is meg lehet ezt vásárolni.

Örömmel látjuk, hogy egyre több márka gondoskodik a szoftvertámogatásról hosszan tartóan. Nemrégiben a Samsung kapcsán is arról számolhattunk be, hogy három éves szupportot garantál, és nemcsak mostantól, hanem visszamenőleg is vállalja ezt már tavalyi modellek esetében is. És a csúcsmodellek mellett a drágább középkategóriás modellek is részesülnek a kiemelkedő gondoskodásból

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap