Sok újdonsággal készül az MSI az idei CeBIT-re

Minőségi, gamereknek szánt alaplapok és videokártyák, illetve egy pofás gamer egybegép is jelen lesz a vállalat standján.

Sok újdonsággal készül az MSI az idei CeBIT-re

Az MSI az idei CeBIT alkalmával rengeteg újdonság bemutatására készül, amelyek között gamer alaplapok és különleges videokártyák egyaránt jelen lesznek, sőt, a világ első, kifejezetten játékosoknak készített egybegépéről is lehull majd a lepel.

A legnagyobb érdeklődésre valószínűleg a gyártó gamereknek szánt, minőségi felépítéssel érkező alaplapjai számíthatnak, amelyek kiváló hangzást, illetve betonstabil hálózati kapcsolatot biztosítanak. Az Intel hetes sorozatú lapkakészletei köré épülő újdonságok Killer E2200-as sorozatú hálózati vezérlőt tartalmaznak majd, audió vezérlőjük pedig Sound Blaster Cinema technológiára támaszkodik.

Az új, hetes sorozatú lapkakészletek köré épülő deszkák mellett az MSI új, következő generációs Intel lapkakészletek köré épített alaplapjait is megtekinthetik majd a szerencsések - ezek az alaplapok a rövidesen debütáló, LGA-1150-es processzorfoglalatba illeszkedő Haswell APU egységeket célozzák majd meg.

A kínálatban jelen lesz a nemrégiben bemutatott X79A-GD45 Plus, de rajta kívül népszerű mini-ITX formátumú alaplapokkal, Thunderbolt porttal ellátott deszkákkal, Socket FM2-es processzorokat fogadó alaplapokkal, illetve üzleti felhasználóknak szánt, B75-ös lapkakészletre támaszkodó modellekkel is képviselteti majd magát a gyártó.

Az új alaplapok mellett néhány friss videokártya is bemutatkozik a show alkalmával. A friss termékek Twin Frozr hűtéssel érkeznek majd, méghozzá fekete-piros dizájnnal. A standon az MSI GeForce GTX Titan videokártyája is jelen lesz, csak úgy, mint a rekordokat döntögető Lightning sorozatú videokártyák.

Üde színfolt lesz a palettán az MSI legfrissebb egybegépe, amelynek megtervezésénél és megépítésénél kiemelkedően fontos szempont volt, hogy a végeredmény tökéletesen megfeleljen a játékosok igényeinek. Az MSI AG2712-es egybegépe GeForce GTX 670MX videokártyával érkezik, 27 colos képátlójú LCD kijelzője pedig nem csak tükröződés-gátló réteggel, hanem többérintéses támogatással is rendelkezik. Az akár tíz ujjal is tapogatható LCD kijelző Full HD natív felbontás mellett üzemel majd.

Az új egybegép harmadik generációs Core i7-es processzorra támaszkodik és THX TruStudio Pro hangrendszert vet be annak érdekében, hogy a hangzás a lehető legjobb lehessen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward