Socket AM4-es rögzítő kerettel szállítja processzorhűtőit a Noctua

A Socket AM4-es rögzítőkeretet régóta mellékelik a különböző processzorhűtők mellé, így már többnyire csak ilyen csomagok vannak kereskedelmi forgalomban.

Socket AM4-es rögzítő kerettel szállítja processzorhűtőit a Noctua

A Noctua bejelentette, hogy már minden olyan processzorhűtőjéhez ingyenesen mellékeli a Socket AM4-es rögzítő keretet, amelyek többféle processzorfoglalatra is felszerelhetők. A gyártó még a Socket AM4-es foglalattal ellátott első generációs AMD RYZEN processzorok rajtja előtt biztosította a Noctua processzorhűtővel rendelkező rajongókat, hogy ingyenesen igényelhetnek Socket AM4-es rögzítő keretet, ha számlával bizonyítják, valóban Socket AM4-es platformra váltanak. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, a Socket AM4-es „ökoszisztéma” is alaposan kibővült, így a vállalatnál úgy döntöttek, az alábbi processzorhűtőik mellé alapértelmezetten mellékelni fogják a Socket AM4-es rögzítő keretet.

  • NH-C14S
  • NH-D15
  • NH-D15S
  • NH-D9L
  • NH-L9x65
  • NH-U12S
  • NH-U14S
  • NH-U9S

A Noctua AM4 specifikus processzorhűtői már 2017 óra kaphatóak, a többi processzorhűtőhöz pedig ingyenesen lehetett igényelni a szükséges rögzítő kereteket, amivel rengeteg tulajdonos élt is. A vállalat vezetője, Roland Mossig arról számolt be, hogy eddig több ezernyi ingyenes rögzítőkeretet osztottak ki a Noctua processzorhűtő tulajdonosok között, sőt, számos olyan ügyféllel is találkoztak, akik 10 éves processzorhűtőjüket vitték tovább az új platformra. Hasonlóan pozitív volt az ingyenes rögzítőkeret fogadtatása a korábbi LGA-115x és LGA-2066-os platformok rajtja után is, így a jövőben sem szakítják meg ezt a hagyományt, aminek alighanem nagyon sokan fognak még örülni.

Galéria megnyitása A Socket AM4-es processzorfoglalatra való rögzítő készlet

A gyártó egyébként már hónapok óta ingyenes Socket AM4-es rögzítőkerettel szállítja több processzorfoglalattal is kompatibilis megoldásait, így aki manapság vásárol ilyen processzorhűtőt, nagy eséllyel már az ingyenes rögzítőkeretet is megkapja hozzá. Ha mégsem, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy ingyenesen igényelje a szettet, amennyiben tényleg szüksége van rá.

Az „új” lépésnek köszönhetően mostantól a fentebb említett Noctua processzorhűtők minden új és előző generációs AMD Socket és Intel LGA processzorfoglalatot támogatnak, legalábbis a kereskedelem fő áramába szánt megoldások közül – a HEDT platformok támogatása már egy másik történet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap