Sniper Elite 3 PC - Pórul jártak az online vásárlók

Visszavont Steam kulcsok, ujjal mutogatás, joggal felháborodott játékosok - lázadás a Rebellion ellen.

Sniper Elite 3 PC - Pórul jártak az online vásárlók

A Sniper Elite 3 Windows PC platformon való megjelenéséért felelős Rebellion Developments alaposan leszerepelt a játék indulásakor, ugyanis az alább olvasható okokra hivatkozva visszavontak egy adag - már megvásárolt és aktivált - Steam kulcsot. Magyarán néhány játékosnak egyik napról a másikra nem indult el a program. Akik közvetlenül Steamen, vagy dobozos verzióban vették meg a játékot, nincs ilyen gondjuk, azok jártak pórul, akik egy harmadik féltől szerezték be a Sniper Elite 3-at. És hogy mi áll a történtek mögött? A Rebellion közleményében ez áll:

[justify ]"Elszomorodva vettük tudomásul, hogy néhány rajongónknak nem licencelt, vagy lopott Sniper Elite 3 Steam kulcsokat adtak el. Ha veled is ilyesmi történt, arra bátorítunk, hogy vedd fel a kapcsolatot az eladóval a témában, és kérj azonnali visszatérítést (...) Az egyik PC-s kiskereskedőnk arról informált minket, hogy elloptak tőlük bizonyos Steam kulcsokat. Valószínű, hogy ezeket a kulcsokat értékesítették más cégeknél, így sem a Valve, sem a kiskereskedő nem kapott érte pénzt."[/justify]

A Rebellion a kellemetlenségekért cserébe ingyenesen elérhetővé teszi a károsultaknak a Target Hitler című előrendelői extrát. Ez a dolog hivatalos oldala, mi viszont gondolkodjunk el egy pár percre: a Rebellion rengeteg kulcsot értékesített, aztán önkényesen visszavonta egy részüket (7050 db), miután azokat már aktiválták. De csak olyanokat, melyeket nem a Steamen, vagy boltban vettek meg. Az "átvert" felhasználóknak járó új szériált pedig annak az online shopnak kell biztosítania, ahol a vásárlás történt, tehát az online shopok rengeteget vesztettek az üzleten. A Rebellion pedig nyert rajta, mert így új kulcsokat is vásárolnak tőlük. Csak nekünk gyanús ez az egész, vagy Ti is érzitek a zavart az Erőben? (Nem mellesleg mindenkinek azt javasolták, hogy csak Steamen vásároljanak, mert az a biztos.)

forrás: Kotaku

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward