Smart Display érkezik a KitchenAidtől

Smart Display érkezik a KitchenAidtől

A CES-en olyan vállalatok is képviseltetik magukat technológiai újdonságokkal, akik egyébként más területen jeleskednek. Ilyen például a KitchenAid is, akinek a nevét a prémium kategóriás konyhai eszközök révén ismerhetik az olvasóink, de most egy digitális asszisztenssel ellátott lakáskiegészítőn bukkant fel a cégére.

A Google egy évvel ezelőtt, a CES-en indította el a Smart Display platformot, és mostanra már több ilyen Google Assistant támogatással és nagyméretű megjelenítővel ellátott készülék is a boltokba került (szolgál Smart Displayjel például a Google, a JBL, a Lenovo és az LG is). A recept a KitchenAid esetében is a megszokott, a készülék a Google Home Hubhoz és a többi Smart Displayhez hasonlóan rendelkezik egy színes kijelzővel, és elsődlegesen a hangutasítások végrehajtására lesz kihegyezve, de persze érintésekkel is interakcióba lehet majd vele lépni. A KitchenAid terméke 10 hüvelykes megjelenítőnek ad otthont, szóval akár messziről is jól láthatóak lesznek a rajta megjelenő információk. A funkcionalitás terén szinte ugyanazt tudja majd, mint a riválisai, szóval azon túl, hogy meg lehet majd rajta keresztül szólítani a Google Assistantot, kezelhető lesz ezen keresztül az okosotthon többi komponense, és meg tud majd jeleníteni olyan extra információkat, amikkel az intelligens hangszóróknál nem lehet számolni. Az időjárás esetében képes előrejelzést mutatni, lehet rajta útvonalat tervezni, és egyebek mellett videózásra is lehetőséget biztosít.

Galéria megnyitása

A KitchenAid nem meglepő módon nem a nappalit, hanem a konyhát veszi célba a termékével, és első sorban a háziasszonyok számára kínálja a Smart Displayt. A tervezés során már figyelembe vették a szakemberek azt, hogy ez a szerkezet valószínűleg párás helyen lesz használva, és sűrűn fog bepiszkolódni, éppen ezért direkt olyan szigetelést kapott, ami jól fogja bírni a port és a nedvességet is. Akár el is lehet öblíteni a gépezetet a csap alatt a konyhai munka végeztével, ugyanis kisnyomású vízsugár ellen védett (IPx5) – vízbe meríteni viszont már nem szabad. A KitchenAid Smart Display remek társ lesz a sütésben, főzésben, hiszen a recepteket akár lépésről lépésre, videóval egybekötve is végig lehet majd követni rajta. És kapott néhány extra parancsot is a Yummly főző alkalmazáshoz kapcsolódóan (továbbá van rajta exkluzív Yummly Pro hozzáférés), ráadásul van benne olyan funkció is, hogy 45 perccel az étkezés előtt gyorsan elkészíthető recepteket kínál fel magától.

A KitchenAid egyelőre még nem árulta el, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a Smart Display eszköze, de a 200 és 300 dollár közötti ársávot veszi célba. Érdekességképpen megjegyezzük, hogy a Lenovo Smart Display 10 hüvelykes változata 250 dollárba kerül, szóval reális célt tűzött ki a vállalat. Hogy mikor kerül ez a boltokba? Nos, a forgalmazás megkezdése még bőven odébb van, ugyanis a KitchenAid illetékesei az év második felét emlegették.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap