Sleeping Dogs: Triad Wars bejelentés

Úgy tűnik, hogy a  Sleeping Dogs 2-re még várnunk kell, de addig is itt van a Triad Wars, ami nem pont az, amire számítottunk.

Sleeping Dogs: Triad Wars bejelentés

A Sleeping Dogs-t és a Sleeping Dogs: Definitive Edition-t is jegyző United Front Games tegnap jelentette be új játékát, a Triad Wars-t, amiről korábban csak annyit tudtunk biztosra, hogy egy PC-re érkező online címről van szó. Most pedig kiderültek a részletek is, de aki Sleeping Dogs 2-re számított, annak még várnia kell.

A Triad Wars egy online nyitott világú akció-kaland móka, melyben a feladatunk, hogy felküzdjük magunkat az egyik triád bűnözői ranglétráján, kiépítsük saját szervezetünket, és idővel átvegyük az irányítást az egész hongkongi alvilág felett. Ehhez leginkább pénzre lesz szükségünk, amit megkérdőjelezhető üzleti tevékenységekből és a rivális bandák jobb belátásra bírásával (értsd: lemészárlásával) szerezhetünk. A játékmenet az alapjátékból ismerős: külső nézetben vezetünk/bunyózunk/lövöldözünk, annyi különbséggel, hogy ezúttal emberi ellenfeleink lesznek a gépiek helyett.

A Triad Wars megjelenése még odébb van, 2015 elején számíthatunk rá, de akinek megtetszett a koncepció, vagy a videó, az már jelentkezhet is a zárt bétára a hivatalos oldalon. Ezen felül érdemes követni a játék Twitter fiókját, YouTube csatornáját és Facebook oldalát, ahová a legfrissebb infók érkeznek majd róla. Ez tehát a Triad Wars, ami 2015. elején PC-re érkezik, sztori nélkül, és valószínűleg free-to-play címként.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward