Sleeping Dogs: Definitive Edition bejelentés

Kínai alvilág készülj, Wei Shen visszatér!

Sleeping Dogs: Definitive Edition bejelentés

Tegnapelőtt adtuk hírül, hogy érkezik a Sleeping Dogs: Definitive Edition, de konkrétumokkal még nem szolgálhattunk. Most viszont megtörtént a hivatalos bejelentés, úgyhogy következzenek a tények! A Square Enix és a fejlesztő United Front Games örömmel tudatta a rajongókkal, hogy október 10-től kereshetjük a Definitive Editiont a boltok polcain. A játék újrakevert változata 1080p-s felbontásban fog futni, valamint az összes (24 darab!) DLC-t tartalmazza majd.

"Az eredeti fejlesztőcsapat számára izgalmas lehetőség volt újra elmerülni abban a játékban, amit ennyire szerettünk. A régi és új rajongóknak egyaránt rengeteg okot adunk rá, hogy beszerezzék a játékot, például sikerült szintet lépnünk a felbontással kapcsolatban, így 1080p-ben fut majd a játék. Hallgattunk a rajongókra: hangoltunk a játékmeneten, hozzáadtunk Hong Kong atmoszférájához, még élethűbbre varázsoltuk a hangokat, és a látványon is finomítottunk, ami sokkal jobb, mint az előző konzolgeneráción volt." - meséli Dan Sochan, a United Front Games másodproducere. A bejelentéssel kapcsolatban megszólalt Jon Brooke, a Square Enix Europe alelnöke is: "A Sleeping Dogs nagy siker volt, az újgenerációs konzolokra való kiadása pedig egy könnyű döntés. A felújított látvány és az összes letölthető tartalom teszi ezt egy igazi végleges kiadássá (Definitive Edition jelentése)."

Az örömhír mellé egy trailert és pár képet is kaptunk, viszont a kedvcsináló érthetetlen módon egy korábbi élőszereplős reklám újravágott változata, úgyhogy tényleges játékmenet videó egyelőre nincs. Sebaj, addig is érdemes elolvasni Sleeping Dogs tesztünket, ismétlésképp, aztán remélhetőleg nemsokára hasonlítgathatjuk az új játékot a maxra húzott PC-s verzióval. Kíváncsiak vagyunk, hogy történt-e valami változás. Főleg azért érdekes ez, mert a Definitive Edition PS4 és Xbox One mellett PC-re is érkezik.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward