Skyrim trópusi fazonváltó mod

és egy kicsit más: reflektorfényben egy igényes 40 centi magas Dovahkiin szobor!

Skyrim trópusi fazonváltó mod

Skyrim... csodálatos hófödte hegyvidék, a csúcsok olykor az egekbe érnek, a völgyek pedig buja erdőkbe burkolóznak, vad csapásokkal és sebesen zúgó folyókkal... mindez kopár pusztákkal és csodás városokkal tarkítva, ahol a büszke nordokon arcát csípős északi szél fújja, mindhiába, mert a kemény népek már hozzáeddzőttek. Mindannyian odavagyunk eme varázslatos földért és máig összerezzenünk, ha megszólal a főcímzene.

No persze 300+ óra barangolás után már azért kezd kicsit unalmassá válni, nemde? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az egészet lecserélhetnétek, pálmafákra, trópusi madarakra, esőerdőkre, bambuszosokra és tüzes vulkáni területekre?

A Skyrimes modder, Soolie klímát átszabó add-onja még az állatokat is kicseréli, a medvék helyett pandák vagy rhino-szerű patások jönnek, a farkasok helyett raptorok, a kardfogúakat pedig normál tigrisek váltják. A trollok helyét a trópusi környezetből elmaradhatatlan majmok veszik át.

Változnak a fényhatások, az időjárás, másképp néz ki a víz és az épületeket is módosította a lelkes tartalom gyártó. A Nord romok helyett Ayleid romok tarkítják a tájat, a jeges barlangok pedig most tele vannak zöld mohával. Ha ez még nem lenne elég, még a divat is igazítva lett, a prémruhák a trópusi Skyrimben leopárdbőrből vannak.

A trópusi Skyrim gépigénye igencsak megugrik, szóval mielőtt feliratkoznátok rá, olvassátok végig az oldalát!

Most pedig lássuk az új Skyrim szobrot, mely nem kevesebb mint 300 dollárért kapható. A mindenki által ismert alapértelmezett Dovahkiin karakter, aki már minden Skyrim rajongó hátterén megfordult, most elkészült egy hihetetlenül igényes limitált szériás szobor formájában is.

Két változat van, az egyiknek egy rövid és egy hosszúkard van a kezében, ebből 1000 darabot csináltak, míg a másik, amiért 330 dollárt is elkérnek, egy tűzlabdát tart a kezében. A tűz belülről meg van világítva, mi több, pulzál, mint az igazi. Ebből mindössze 500 darabot készítettek.

A szobrok mindegyike kézzel megmunkált, anyagukat tekintve pedig polystone gumiból vannak. Mindegyik példány számozott és jár hozzá egy származását igazoló eredetdokumentum.

Galéria megnyitása grid_on

A relikvia megvásárolható a GamingHeads.com-on, további részletek a Bethesda blogon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward