Skyrim - Sárkánylovaglás és újabb apróbb fejlesztések

... talán DLC, talán ingyenes patch lesz belőlük, ki tudja! Lássuk mit eredményezett a Zenimax és a Bethesda "ötletdélutánja".

Skyrim - Sárkánylovaglás és újabb apróbb fejlesztések

Természetesen nem csak egy délután alatt dobták össze a fiúk a lenti videóban sorolt újdonságokat, hanem egy hét alatt, de még így is hihetetlenül eredményesek voltak. Todd Howard büszkén mutatta be GAME JAM hetük gyümölcseit. A fejlesztők annyi instrukciót kaptak, hogy csináljanak, amit csak akarnak és implementálják a játékba.

Jöttek ötletek új fegyverekre (lándzsa), hátasokra (beleértve sárkányokat is), implementálták saját ház építésének lehetőségét, jöttek új varázslatok, kivégző animációk íjászathoz és mágiához. Átváltozhatnánk repülő vámpír nagyúrrá, melyhez új küldetéssorozat járna, jönne vérfarkas képességfa, új lények (goblinok) és parancsok a követőknek. Fejlesztettek a kazamatákon, függő építményeket és mozgó platformokat raktak beléjük és még sorolhatnánk a jobbnál jobb megvalósításokat.

Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy mit kezd mindezzel a Bethesda, de reméljük, hogy hamarosan viszontláthatjuk az új funkciók nagy részét a játékban. Ti is szeretnétek kövér óriásokat és vérmedvéket nem? :)

A játék egyelőre hatalmas siker, még egy térdbe lőtt nyílvessző sem állíthatja meg. 10 millió játékost tud magáénak, a PC-s tábor átlagosan 75 órát húzott le a Skyrim előtt.

 

A konzolosoknak jó hír, hogy felkerült az XBL-re az 1.4-es tapasz és PSN-re is még a mai nap folyamán jön. A PC tábornak már egy ideje letölthető a tapasz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward