Skyrim Premium Edition

Karácsony előtt különleges Prémium kiadással rukkol elő a Bethesda, amely azonban nem tartalmaz DLC-ket.

Skyrim Premium Edition

Ügyesen még karácsony előtt, decemberben rukkol elő a Bethesda a Skyrim minden jóval megrakott full extrás Premium kiadásával. A nyálcsorgató dobozka a német amazon.com-on tűnt fel először, és azóta a kiadó is megerősített, hogy valóban lesz új kiadás.

A december 7-én megjelenő Premium Edition 60 Euróért lesz megvásárolható PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re. A pakkban benne lesz Tamriel térképe, egy pofás póló az Empire emblémájával, hat képeslap koncepció rajzokkal, és a Hell City című Elder Scrolls regény, amelynek Greg Keyes a szerzője. A PC-s változat bónusz diszket tartalmaz, amelyen háttéranyagok, a fejlesztők által készített dokumentumfilmek, előzetesek különböző segítségek a végigjátszáshoz, öt dal a kísérőzenéből és egy 600 oldalas e-book is található. A kiírás nem említ letölthető kiegészítőket, egyesek szerint azért, mert a Bethesdának problémái vannak azzal kapcsolatban, hogy működésre bírja PS3-on a DLC-ket.

A Skyrim nemrég nyerte el a Golden Joystick Awardot több kategóriában is, ez lett az év játéka és a legjobb RPG is, és a legjobb pillanat díját is elnyerte azzal a jelenettel amelyben Paarthurnaxszal találkozunk a Throat of The World területén. Ha valakinek kimaradt az életéből a játék, és meglepné magát vele, vagy barátait, és nem akarja megvárni a Game of the Year kiadást, amely általában DLC-kel megpakolva érkezik, akkor hajrá. Ráadásul kérdéses, hogy a PS3-as DLC problémák miatt lesz-e egyáltalán GotY kiadás.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward