Skyrim + elkötelezettség + 2000 óra = Falskaar

Mit tehet egy 19 éves játékrajongó, akinek minden álma, hogy a Bethesda Game Studiosnál dolgozzon fejlesztőként?

Skyrim + elkötelezettség + 2000 óra = Falskaar

Mit tehet egy 19 éves játékrajongó, akinek minden álma, hogy a Bethesda Game Studiosnál dolgozzon fejlesztőként? Elérhetetlennek tűnik, nem? Hiszen ők állnak az Elder Scrolls sorozat és a Fallout 3 mögött, komoly csapat, komoly pénzek és presztízs vannak az asztalon.

Ifjú titánunk viszont tudta, hogy milyen is a játékipar. Tudta, hogy nem az a megoldás, hogy 20 évet kell gürizni, hogy megmássza a szamárlétrát. Ez egy kreatív szakma, ahol az elkötelezettség és a tehetség mindennél fontosabb. Alexander J. Velicky pedig úgy döntött, hogy egy fantasztikus moddal hívja fel magára a figyelmet. (forrás: Eurogamer)

Velicky nagyjából 2000 órát tett bele a Falskaar elkészítésébe, melyet ha végig akartok játszani, akkor legalább 2 szabadnapra lesz szükségetek, mert 25 órába telik. Területe csaknem a harmadát teszi ki Skyriménak. A készítő viszont nem volt egyedül, stábot is verbuvált magának, 54 szereplőjét 29 félprofi vagy profi szinkronszínész szólaltatja meg. Még zenét is szerzett hozzá, az alábbi videó ezt tartalmazza.

A szülei megengedték neki, hogy kihagyja a felsőoktatást, vagyis a tervező sulit és ezt a Skyrim modot csinálja meg helyette.

"Apukám mindenben támogatott. Megengedte, hogy itt lakjak és fizette a megélhetésemet. Meg volt engedve, hogy ne járjak iskolába és ne vállaljak állást. Ez annyit tesz, hogy a Falskaar volt a munkám."

Velicky tisztában van vele, hogy a Falskaar nem tökéletes, de úgy hiszi, hogy most már felkerült a Bethesda radarjára. "A legjobb módja, hogy megmutassam a Bethesda Games Studiosnak, hogy munkát szeretnék náluk és érdemes engem alkalmazniuk, az, hogy olyan tartalmat generálok, ami megfelel az ő általuk támasztott elvárásoknak" - nyilatkozta.

A sikere persze tőletek - a közösségtől is függ, nézzétek meg milyen a mod és értékeljétek!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward