Skyrim: Dragonborn DLC decemberben

December elején érkezik az új Skyrim DLC. Lesz benne sárkánylovaglás, harc hátasokról, és feltűnik elődünk is.

Skyrim: Dragonborn DLC decemberben

Hivatalosan is megerősítették, hogy jön a Skyrim legújabb kiegészítője, a Dragonborn, amely december 4-én jelenik meg Xbox 360-ra, és 1600 Microsoft Pontba fog kerülni. A PC-s és PlayStation 3-as megjelenésről egyelőre nem esett szó.

A videóban látható helyszín Solstheim szigete, amely északkeleten helyezkedik el, és a filmecskéből az is kiderül, hogy az új DLC-ben sárkányháton lovagolhatunk, és az események egy másik, előttünk élt dragonborn visszatérése körül bonyolódnak majd. Ez az első sárkányszülött egy gonosz és hatalmas lény volt, akit Dragonbeastnek hívtak, és nyugdíjazása előtt ő is előszeretettel fogyasztott sárkánylelkeket. Most vissza akar térni arra a vidékre, melyet egykor uralt, és újra feltámad az étvágya is. Persze ehhez nekünk is lesz majd egy-két szavunk. Például az, hogy Fus Ro Dah.

A Dragonbeasten látható félelmetesen kinéző páncél páncél valószínűleg azok közül az új típusok közül való, melyekre adathalászok már októberben rábukkantak, ezek a következőek: Bonemold, Chitin, Nordic és Stalhrim. Az előásott adatok alapján úgy tűnik, hogy hátasunkról is varázsolhatunk, és lesznek lándzsák is, ez egy pillanatra látszik is az előzetesben, az egyik ellenfélnél, aki egy óriás vadkanszerű állat hátán ül és onnan próbál velünk barátkozni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward