Skyrim Creation Kit, HD textúrák és egyéb nyalánkságok

Itt a Skyrim Creation Kit, HD textúrák és a Steam Workshop. A Valve-osok ennek örömére Portal 2 Space Core modot készítettek - na őket sem kell már térden lőni.

Skyrim Creation Kit, HD textúrák és egyéb nyalánkságok

A Skyrimos Steam Workshoppal együtt megérkezett a sokak által várt Skyrim Creation Kit és a HD textúrákat tartalmazó csomag is. Az új Workshop segítségével könnyedén tölthetünk le modokat a Skyrimnhoz, és oszthatjuk meg másokkal saját alkotásainkat. A Workshop megnyitása alkalmából a Valve és a Bethesda összefogott, és elkészítették a Portal 2 Space Core modot, melynek segítségével egy aggresszívan űrtéma központú robotot vihetünk magunkkal kalandozni. A mod címe Space Core, Vol. 1, ami arra utal, hogy a jövőben még több ilyen őrülettől kell majd fogjuk a hasunkat, vagy a fejünket.

A Space Core robotot, aki szó szerint lepottyan Tamriel egéről Nolan North kelti életre hangjával (az úriembert szinte minden játékban hallhatjuk az Assassin's Creedtől az Unchartedig). "Mivel a Skyrim volt az egyetlen olyan nagyobb játék 2011-ben, amelyben nem szerepelt Nolan North, ezért tekintsetek úgy erre a modra, mint patch-re, amely orvosolja ezt a problémát" – írták a Valve-osok. "Ezzel a Skyrimot is betehetitek játékgyűjteményetek Nolan North szekciójába, amely valószínűleg az összes játékotokat tartalmazza."

A zakkant robotot Whiteruntól nyugatra találhatjuk meg, kicsivel északra a toronytól, ahol a sárkánnyal harcoltunk. Nem companion, csak a cuccaink között csücsül, és hülyeségeket beszél, ha rákattintunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward