Skylake alapú egybegép 34 hüvelykes hajlított kijelzővel

Az új egybegép remek képminőséget kínál, a lehető legjobb hangzásról pedig hat hangszóró gondoskodik. A termék akár GeForce GTX 960A VGA-t is kaphat.

Skylake alapú egybegép 34 hüvelykes hajlított kijelzővel

A HP legújabb egybegépe elég különlegesre sikeredett. Az Envy 34 egy óriási, 34 hüvelykes képátlójú LCD kijelzőt kapott, ami ráadásul meg is van hajlítva.

A nagyméretű kijelző nem csak hajlított kivitele, 3440 x 1440 pixeles natív felbontása és 34 hüvelykes képátlója miatt ritkaság, hanem azért is, mert ez az első olyan egybegépbe épített hajlított panel, ami a Technicolor jóváhagyását is gond nélkül megszerezte. A kétméteres rádiusz mentén meghajlított kijelző mögött természetesen az Intel legfrissebb, Skylake lapka köré épülő platformja lapul, amely 8 GB-nyi vagy 16 GB-nyi rendszermemóriával gazdálkodik. A videó vezérlő szerepét egyrészt betöltheti az adott Skylake processzor iGPU-ja, de opcionálisan akár Nvidia GeForce GTX 960A típusú videokártya is kérhető az újdonságba. Az adatok tárolásáról alaphelyzetben maximum 2 TB-os SSHD meghajtó gondoskodhat, de igény esetén akár egy plusz 128 GB-os SSD meghajtó is beszerelhető a házba.

A stílusos egybegép minőségi hangzásáról hat hangszóróból álló audió rendszer gondoskodik – a szett a neves Bang & Olufsen műhelyéből érkezett. A fedélzeten találunk még mélységérzékelős Intel RealSense kamerát is, ami egyebek mellett a Windows Hello szolgáltatás igénybe vételére is lehetőséget ad. A konfiguráció a hátlapon található két darab USB 2.0-s, egy Ethernet, valamint egy HDMI kimenet és egy HDMI bemenet mellett oldallapi portokat is tartalmaz: ezek között két USB 3.0-s csatlakozó, valamint egy SD memóriakártya-olvasó sorakozik. A HDMI videó bemenet jóvoltából az egybegép természetesen akár egyszerű monitorként is helytállhat.

A HP hajlított kijelzős egybegépe november 8-án válik elérhetővé kereskedelmi forgalomban, de csak a kiválasztott kereskedők kínálatában, a HP hivatalos webáruházában pedig november 22-től találkozhatunk vele. A különlegesség alapára 1800 dollár lesz, ami némi konfigurálással könnyedén feljebb tornázható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward