Skullcandy teljesen vezeték nélküli fülesek jelentek meg

A márka négy új modellel rukkolt elő, amik az árukban és a képességeikben is eltérnek egymástól.

Skullcandy teljesen vezeték nélküli fülesek jelentek meg

Nagy népszerűségnek örvendenek a Skullcandy termékei napjainkban, ami jellemzően annak köszönhető, hogy egy olyan fiatalos márkáról beszélhetünk, aki a divatos tervezésre is odafigyel, és nem fél színeket használni. A vállalat termékei az elmúlt években egyre magasabb szintre értek, és most a cég előrukkolt egy TWS kvartettel.

Galéria megnyitása
Push Ultra

Az újdonságok közül a legjobb lehetőségeket a Push Ultra modell nyújtja, ami masszív felépítésű is, nemcsak nagy szabadságot nyújt. Ezt követi az Indy Fuel, melynél szintén sok jó funkció biztosított, és az ár már egy lépéssel kedvezőbb.

Az Indy Evo egy remek lifestyle modell széles igényekhez igazítva. A Sesh Evo pedig a legszerényebb újdonság, amit szerencsére az árazása is tükröz, ez már szélesebb közönségnek lehet elérhető.

Galéria megnyitása
Indy Evo

Általában elmondható a friss eszközökről, hogy a legfontosabb funkciókat el lehet érni anélkül, hogy a mobilt elővenné az ember. A Skullcandy tervezői mindegyik fülhallgató esetében kiemelték a Tile technológia meglétét is, ennek köszönhetően könnyebben meg lehet majd találni a fülből kiesett fülhallgatókat. Ami az ilyen teljesen vezeték nélküli megoldások esetében különösen jól jöhet. Sokan kerülik ezeket a termékeket azért, mert attól tartanak, hogy elhagyják.

Galéria megnyitása
Sesh Evo

A Push Ultra egy olyan fülhallgató lett, ami a sportolóknak szól elsődlegesen. Ezt nagyon stabilan lehet a fülben rögzíteni, nem fog kimozdulni a helyéről intenzív mozgás esetén sem. És IP67 minősítéssel rendelkezik, szóval akár strandon is biztonsággal lehet használni – bár túl mélyre és hosszú ideig azért nem szabad víz alá vinni.

Egy töltéssel 6 órán keresztül hallgatható a készülék, és 40 órára lehet megnyújtani a tokkal az üzemidejét. Van vezeték nélküli töltés támogatás, és gyorstöltési opciót is nyújt.

Galéria megnyitása
Push Ultra

Az Indy Fuel is aránylag jó tartást nyújt még, ez az aktívabb fiataloknak lehet jó választás, akiknek fontos a hangminőség. A felhasználók pillanatok alatt az egyéni igényeikhez igazíthatják majd a hangzást az EQ használatával. Itt IP55 védettségről beszélhetünk, szóval a port nagyon jól bírja, továbbá az esővel szemben is ellenálló.

Magukban is használhatóak a fülhallgatók zenehallgatásra, így meghosszabbítható az egyébként is elég jó üzemidő, összesen 30 órán át használható az eszköz. Lehet tölteni vezeték nélkül, és a gyorstöltést is támogatja.

Galéria megnyitása
Indy Fuel

Az Indy Evo a kialakítást tekintve nem sokban tér el az Indy Fueltől, viszont itt már le kell mondani a kábelmentes töltésről. A felhasználók számára a Skullcandy előre beállított hangszín módokkal is szolgál itt, van külön EQ opció a zenére, a filmekre és a beszélgetős műsorokra, podcastokra.

Ezúttal is használható magában a fülhallgató jobb vagy bal egysége, és a vízállóság szintje is IP55-ben lett meghatározva. Egy töltéssel 6 órán át lehet használni a fülest, és további 24 órát ad az üzemidőhöz a tok, a gyorstöltés révén pedig hamar feltölthető.

Galéria megnyitása
Indy Evo

Hírünk legkedvezőbb áron kínált tagja a Sesh Evo, ez már diszkréten elbújik a felhasználó fülében, nincs rajta támasztó, ami extra stabilitást ad. Az IP55 minősítést viszont kiérdemelte, tehát a nedvességet és a port is egész jól bírja. Az előre programozott EQ módok is megvannak (zene, film, podcast), és itt is lehet magában használni az egyik fülhallgatót.

A gyorstöltésről sem kell lemondani, ami mindenképpen örömteli, viszont itt már „csak” 24 óra a teljes üzemidő, egy töltéssel pedig 5 órán át bírja szusszal a kiegészítő.

Galéria megnyitása
Sesh Evo

A Skullcandy Push Ultra 130 euróba kerül az öreg kontinensen, és megvásárolható lesz feketében vagy rikító zöld színben. ​Az Indy Evo​ a fekete mellett mentazöld és kék árnyalatban érhető majd el, és ezért 100 eurót kell kifizetni. Az Indy Fue​l neve mellé 120 eurós árcédula kerül, és kizárólag feketében kerül a boltokba. A Sesh Evo​ pedig a széria legolcsóbb tagjaként 80 eurón nyit, és ezt feketében, kékben és zöldben lehet majd megvásárolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap