SimCity: Neten lógva - 2. menet

A játékosok felháborodtak ezen, de a Maxis szerint nagyon is megéri, hogy állandó internet kapcsolat kell a SimCity-hez.

SimCity: Neten lógva - 2. menet

A SimCity jövőre fog megjelenni kizárólag PC-re, és offline egyáltalán nem lehet majd vele játszani: ez a tény nagyon sok PC-s játékost felháborított. A Maxis producere, Jason Haber szerint a multiplayer működése miatt fontos, hogy játék közben állandóan a neten lógjunk, és úgy gondolja, hogy a SimCity júniusi E3-as bemutatója után ezzel a játékosok is egyet fognak érteni. A SimCityben a városok állandó interakcióban vannak egymással, és ezeknek az adatoknak a továbbításához van szükség a szerverekre. Ha pl. tűz üt ki városunkban, a szomszédaink a segítségünkre lehetnek.

"Fontos, hogy az emberek tudják, hogy ezt mi és a fejlesztők akartuk így" - magyarázta Haber. "Úgy érezzük, hogy ez olyan alapvető eleme a játéknak, amely valóban gazdagabbá teszi. Az embereknek megvannak a saját összeesküvés-elméleteik azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttünk így. De tényleg, a fejlesztőcsapat frankón úgy érzi, hogy ez valóban sokat hozzáad a játékhoz, és emiatt teljesen megéri, hogy így legyen."

Haber tagadta, hogy döntésüknek köze lenne a kalózkodás elleni harchoz. "Az emberek mindenfélét beszélnek az interneten, de hát a net már csak ilyen. Ez egy dizájn döntés volt, amit annak érdekében hoztunk, hogy a városunkat minél élőbbnek érezhessük. A valódi városok nem elzárt buborékokban léteznek. Egy város hatással van a többi városra, és azok is rá. ... A San Francisco-öböl területén lakom, ahol nagyon sok város helyezkedik el, és mind kapcsolatban állnak, és hatással vannak egymásra. Nagyon fontos része a játéknak ennek a lendületnek és érzésnek az újrateremtése."

Kapcsolódó cikkeink:

SimCity: Neten lógva

Milyen lesz az új SimCity?

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward